Libnet.ro
UNICEF

17:15

EXCLUSIV Mihaela Radulescu, cel mai mare salariu incasat vreodata la Romanii au Talent. Cu cat o platea PRO TV

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Mihaela Radulescu, cel mai mare salariu incasat vreodata la Romanii au Talent. Cu cat o platea PRO TV

Mihaela Radulescu a fost cea mai bine platita vedeta de la Romanii la Talent. Postul de televiziune PRO TV i-a oferit un onorariu colosal. Iata despre ce sume este vorba. Mihaela Radulescu, cel mai mare salariu incasat vreodata la Romanii au Talent Mihaela Radulescu este una dintre cele mai pretioase vedete de la noi. Asta . continuă pe Playtech

Cel mai mare castigator la loto din istorie este un roman. Suma fabuloasa pe care a castigat-o

Cel mai mare castigator la loto din istorie este un roman.

webPR: Start la inscrieri pentru Global Legal Hackathon 2020, cel mai mare hackathon pe teme juridice din lume

Au inceput inscrierile la Global Legal Hackathon GLH) Romania, cel mai mare hackathon juridic din lume, ajuns la cea de-a treia editie. Evenimentul se desfasoara simultan in perioada 6-8 martie 2020 in peste 40 de orase din 25 de tari de pe tot globul. Pentru Romania, noutatea editiei este aceea ca GLH se va desfasura atat in Bucuresti, la Mindspace Pipera, cat si la Iasi, la FabLab.

Ben Affleck, marturisiri dureroase: Divortul de Jennifer Garner este cel mai mare regret al vietii mele

Actorul Ben Affleck 47 de ani) a vorbit despre lupta sa cu dependenta de alcool si a dezvaluit care este cel mai mare regret al sau: divortul de actrita Jennifer Garner, alaturi de care are trei copii.

Imagini de cosmar pe aeroportul Heathrow din Londra: Cel mai mare avion din lume, la un pas de tragedie (VIDEO)

Furtuna Dennis s-a dezlantuit in Marea Britanie, la scurt timp dupa ce Regatul a fost afectat de un alt fenomen meteo extrem, furtuna, Ciara. in acest context, in spatiul public au aparut imagini care.

Timisoara, gata de cel mai mare targ de turism din lume.Vrem saprezentam un oras modern, un oras al viitorului

Timisoara se prezinta la cel mai important targ de turism din lume, cel de la Berlin. in perioada 4-8 martie, vizitatorii vor fi atrasi de un stand special al Capitalei Culturale Europene din 2021.

Gratiela Duban a cedat la Survivor Romania. Esti cea mai mare vipera! Carei rivale ii transmite acest mesaj crunt

Survivor Romania, cel mai intens reality din istoria televiziunii, a aparut pe sticla in urma cu o luna si, desi din competitie mai este mult si bine, noul trai le-a dat batai de cap concurentilor, acesta aducand cu sine tensiune, foamete si nervi intinsi la maximum. Una dintre cele care au cedat a fost Gratiela, .

VIDEO Cum a fost descoperit cel mai mare tezaur monetar din zona Buzaului si cat de vechi este acesta

Peste 2. 500 de monede vechi de sute de ani au ajuns in patrimoniul Muzeului Judetean Buzau, iar dupa restaurare ar urma sa fie expuse publicului. Tezaurul a fost descoperit duminica, in padurea Spataru, de cativa detectoristi din municipiu. Monedele, de doua dimensiuni, erau ascunse in pamant intr-un vas de ceramica.

O femeie sustinatoare ISIS si-a devoalat planul de a arunca in aer cea mai mare biserica din Londra

O sustinatoare a gruparii teroriste Stat Islamic a recunoscut ca planuia sa arunce in aer cea mai mare biserica din Londra, Catedrala Saint Paul, potrivit BBC. Femeia a fost arestata dupa ce a cerut explozibili unui politist sub acoperire.

Unde se construieste cea mai mare aductiune de apa din Romania. Magistrala de 164 km va alimenta cu apa 98 de localitati

Locuitorii din orasul Cehu Silvaniei si cele patru sate apartinatoare sunt primii beneficiari ai celui mai mare proiect de infrastructura implementat de catre Compania de Apa Somes.

Clujul are buget mai mare cu aproape 10% decat anul trecut. Pe ce vor fi cheltuiti cei peste 350 de milioane de euro

Consilierii locali au votat bugetul municipiului Cluj-Napoca pentru anul in curs. Fata de anul trecut, bugetul este cu peste 20 de milioane de euro mai mare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )