Libnet.ro
UNICEF

00:07

Exclusiv! Mihai Gadea si Mircea Badea, cea mai mare rasturnare de situatie

Antena3 Antena3,
Exclusiv! Mihai Gadea si Mircea Badea, cea mai mare rasturnare de situatie

In aceasta seara, de la ora 21. 00, afla in premiera nationala care sunt scenariile laboratoarelor secrete pentru perioada urmatoare. Cum pregatesc cei din umbra rasturnarea guvernului, scoaterea din joc a. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Cred ca am scapat de orice fel de prejudecati, de ganduri inaripate, de sperante desarte vizavi de lumea perfecta din saloanele europene

Mircea Badea a reactionat dupa ceLaura Codruta Kovesi a obtinut cele mai multe voturi in Comisia LIBE a Parlamentului European, dupa audierile de marti pentru ocuparea functiei de procuror-sef al.

HOT, HOT! Carmen Bruma a luat o decizie RADICALA! Reactia lui Mircea Badea...(FOTO)

Carmen Bruma intampina primavara cu o schimbare radicala de look. Iubita lui Mircea Badea a renuntat la cositele lungi si ondulate, dar si la brunetul care o consacrase. Carmen Bruma a trecut pragul.

Cel mai mare SUV din lume e detinut de un seic. Monstrul are 10 roti si cantareste 24 de tone VIDEO

Cel mai mare SUV din lume este o masinarie creata pe comanda pentru un seic din Emiratele Arabe Unite. Monstrul este rezultatul modificarii unui camion militar de transport la acre au fost adaugate si piese dintr-un jeep.

Dragnea: Economia a crescut ntr-un ritm mult mai mare dect putem dezvolta drumurile

Economia a crescut intr-un ritm mult mai mare decat putem dezvolta drumurile, a declarat Liviu Dragnea la Caras Severin, liderul PSD adaugand ca vom face si drumurile.

Cel mai mare protest din istoria justitiei clujene: 200 de magistrati au iesit din nou in strada

Circa 200 de magitrati au protestat si astazi in fata Curtii de Apel Cluj fata de Ordonanta 7. Ei au fost intampinati cu aplauze de mai multi clujeni. Judecatorul Critian Danilet considera ca a fost cel mai mare protest din istoria justitiei clujene.

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar valora peste 5 miliarde de dolari. Rovina este al doilea cel mai mare zacamant aurifer din Europ.

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Aur. Acesta este cuvantul pentru care multi oameni au facut sacrificii imense de-a lungul istoriei. Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar.

Succes cu gust amar. Banca Transilvania a detronat BCR si a devenit cea mai mare banca din Romania

Banca Transilvania a devenit cea mai mare banca din Romania, dupa nivelul activelor, detronand BCR, arata datele pe 2018 publicate de cele doua institutii financiare. Aceasta victorie are un gust amar, insa, in contextul in care Guvernul a decis la finalul anului trecut sa taxeze bancile dupa nivelul activelor.

Cel mai mare fond suveran din lume va creste investitiile in Marea Britanie, indiferent de rezultatul Brexitului

Cel mai mare fond suveran de investitii priveste dincolo de efectele negative imediate ale Brexitului si pariaza pe Marea Britanie si in viitor, scrie Business Insider.

EXCLUSIV Vicepresedintele Comisiei Europene si Comisarul pentru afaceri economice ii scriu ministrului Teodorovici: Taxa pe banci din Romania e substantial mai mare decat in alte tari UE/ Fondurile de pensii ar putea pleca din tara/ Faceti investitii si

Valdis Dombrovskis , vicepresedinte al Comisiei Europene si Pierre Moscovici, comisarul insarcinat cu Afaceri economice si financiare, impozitare si vama l-au avertizat pe ministrul Teodorovici printr-o scrisoare transmisa acum doua zile despre necesitatea modificarii OUG 114/2018, Ordonanta care pune Romania intr-o foarte proasta lumina printre tarile Uniunii Europene, mai ales ca detinem in prezent presedintia rotativa a Consiliului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )