Libnet.ro
UNICEF

18:45

EXCLUSIV Motivul pentru care a fost data afara Maria Ilioiu de la Antena 1. Ce s-a intamplat in culise la Insula Iubirii

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Motivul pentru care a fost data afara Maria Ilioiu de la Antena 1. Ce s-a intamplat in culise la Insula Iubirii

Sezonul 5 al show-ului Insula Iubirii, de la Antena 1, a fost ultimul pentru ispita Maria Ilioiu. Roscata, calina, reusind sa prinda in mrejele sale barbatii, a fost totusi data afara, sanctiunile disciplinare avand si ele o concluzie. Motivul pentru care Maria Ilioiu, ispita de la Insula Iubirii, a fost data afara de la Antena . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu liftiera de la ministerul Muncii, dupa ce a fost data afara. Cine este, de fapt, femeia si prin ce probleme trece acum

Doamna Paula a fost, pana de curand, liftiera la Ministerul Muncii. Femeia era detasata la Minister de la firma privata de mentenanta lifturi. Numai ca atunci cand Violeta Alexandru a retras-o, si cei de la firma privata de mentenanta lifturi au dat-o afara pe femeie. Acum cauta disperata loc de munca pentru ca nu mai .

Motivul pentru care Mirabela Dauer si-a pierdut copilul, dupa divort. De ce a acuzat-o sotul ei la proces

Mirabela Dauer este o artista care surprinde mereu cu veselia sa. Cu toate astea, cantareata ascunde o drama imensa. Cum a aratat fosta casnicie a iubitei artiste si care este motivul pentru care si-a pierdut copilul, dupa divort? Casnicie Mirabela Dauer: motivul pentru care si-a pierdut copilul, dupa divort Mirabela Dauer a preferat mereu sa .

Motivul pentru care o bufnita nu mai putea sa zboare. Ce au descoperit veterinarii in corpul ei i-a uimit pe toti

Sarbatorile de iarna pare ca si-au pus amprenta si asupra unei pasari. Reprezentantii Sanctuarului de Bufnite din Suffolk, Marea Britanie, au fost chemati sa salveze o bufnita prea dolofana dintr-un sant.

Revolta la Ministerul Muncii, dupa concedierea liftierei. Angajata: A fost data afara din rautate!

Scandalul liftierei concediate de Ministrul Muncii ia amploare. Angajatii institutiei se revolta si spun ca multi dintre ei sunt bolnavi si nu pot urca pe scari.

Un baiat de noua ani e acuzat de tentativa de omor. Motivul pentru care si-a injunghiat sora de numai cinci ani

Un baiat de noua ani din Florida si-a injunghiat sora de cinci ani.

Motivul pentru care toti medicii de la UPU Bacau au demisionat in bloc

Toti medicii de la urgenta din Spitalul judetean Bacau au demisionat in bloc miercuri dimineata.

Exclusiv: Liftiera data afara de minstrul Muncii rupe tacerea: Am plecat asa ca un hot!

Liftiera data afara de Ministrul Muncii rupe tacerea! intr-un interviu acordat in exclusivitate Antena 3, femeia, in varsta de 57 de ani, povesteste cum a ramas pe drumuri dintr-un moft al Violetei Alexandru.

Exclusiv: Liftiera data afara de ministrul Muncii rupe tacerea: Am plecat asa, ca un hot!

Liftiera data afara de Ministrul Muncii rupe tacerea! intr-un interviu acordat in exclusivitate Antena 3, femeia, in varsta de 57 de ani, povesteste cum a ramas pe drumuri dintr-un moft al Violetei Alexandru.

EXCLUSIV Transsexualul nu este motivul real pentru care Oana Roman vrea sa divorteze. Ce se intampla cu Marius Elisei, de fapt

Oana Roman a recunoscut adevaratul motiv pentru care a decis separarea definitiva de sotul ei. Desi fanii au crezut ca este vorba despre ultimul scandal in care este implicat Marius Elisei, nu este adevarat. Cum a ajuns, de fapt, la decizia aceasta? Motivul real al divortului dintre Oana Roman si Marius Elisei Din pacate, decizia .

Oficial: Ministrul Ion Stefan explica motivul pentru care s-a dus la DNA

Ministerul Dezvoltarii a explicat vineri, prin intermediul unui comunicat, care a fost motivul pentru ministrul de resort, Ion Stefan, a ales sa mearga singur la Directia Nationala Anticoruptie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )