Libnet.ro
UNICEF

00:06

EXCLUSIV Cu ce se ocupa acum artista din Romania cu cel mai mare bust natural. A prins provocarea vietii

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Cu ce se ocupa acum artista din Romania cu cel mai mare bust natural. A prins provocarea vietii

Artista Olga Balan bifeaza o noua colaborare cinematografica. De aceasta data, ea interpreteaza rolul unei guvernante. Pelicula Benvenuti in casa Esposito a fost filmata la Napoli, iar premiera va avea loc in aceasta primavara. Olga ne-a povestit despre acest rol tragi-comic, intr-un interviu oferit in exclusivitate pentru Playtech. ro. M-am operat in Italia, acum 10 ani. continuă pe Playtech

Pensii 2021. Pensionarii din Romania nu mai rezista. Ce se intampla azi in tara

Astazi, pensionari care sunt afiliati la trei mari organizatii, participa la doua mitinguri, respectiv unul in fata Administratiei Prezidentiale, dar si in fata sediului Guvernului, pentru a protesta deoarece pensiile nu le-au fost majorate cu 40%. Pensii 2021. Pensionarii din Romania nu mai rezista Mentionam ca actiunile de protest sunt organizate de catre Federatia Nationala .

Vedeta din Romania care nu poarta masca pe strada. Imaginile astea sunt dovada clara (exclusiv)

O vedeta din tara noastra a fost surprinsa fara masca pe strada. Artista, se pare ca refuza aceasta masura de protectie, in ciuda faptului ca ne aflam in plina pandemie de coronavirus. Artista celebra fara masca de protectie pe strada Artista Sanda Ladosi a fost surprinsa pe o strada din Capitala, fara masca de protectie .

Bebelusa Oana Ionita are o familie de vis. Cum arata si cu ce se ocupa acum, de fapt, dansatoarea

Oana Ionita se bucura de o viata fara griji. Celebra bebelusa de la Cronica Carcotasilor are o cariera impecabila si o familie superba. Cum arata acum si cu ce se ocupa? Cu ce se ocupa acum bebelusa Oana Ionita? Oana Ionita e cunoscuta intregului public datorita rolului de bebelusa pe care l-a avut inca de .

Am prins-o infulecand prajituri dupa ce a slabit 40 de kg. Ce vedeta din Romania triseaza dieta (exclusiv)

Monica Anghel s-a transformat spectaculos, dupa ce a slabit 40 de kilograme. in prezent, aceasta a revenit la o viata normala si se rasfata ocazional cu ceva dulce. Aceasta a fost surprins de reporterii Impact. ro mancand prajituri la volanul masinii. Am prins-o infulecand prajituri dupa ce a slabit 40 de kg Monica Anghel este una .

Moodys: Romania, cel mai redus pachet de sprijin din Europa Centrala si de Est, in pandemie

Guvernul Romaniei a acordat cel mai redus pachet de sprijin pentru economie din Europa Centrala si de Est, in 2020, in contextul pandemiei, arata un raport al agentiei de rating Moodys, care care analizeaza opt state, respectiv Romania, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Slovacia, Polonia, Ungaria si Cehia.

Klaus Iohannis: Holocaustul a lasat cel mai negru bilant din istorie. Pericolul urii reinnoite inca pandeste perfid

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Holocaustul a lasat cel mai negru bilant din istorie si a deschis o rana care nu se va vindeca niciodata, iar Romania are partea sa de responsabilitate pentru vina teribila de a-si fi asasinat proprii cetateni evrei si romi.

Raluca Turcan: in 2021, pensiile vor fi calculate pe baza legii in vigoare. Legea care a fost vanturata in fata a milioane de pensionari intr-un mod cat se poate de cinic va fi, cel mai probabil, prorogata

Legea care prevede majorarea pensiilor cu 40% va fi, cel mai probabil, prorogata. Anuntul a fosst facut miercuri seara de ministrul Muncii, Raluca Turcan, care a precizat ca in acest an, pensiile vor fi.

VLAD VOICULESCU: Sanctiunile pentru nerespectarea regulilor de vaccinare anti-COVID definite, cel mai probabil, saptamana viitoare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a informat, astazi, ca sanctiunile pentru nerespectarea criteriilor de vaccinare anti-COVID vor fi definite, cel mai probabil, saptamana viitoare.

Sanziana Buruiana, in scandal cu Oana Roman si Cristina Siscanu. Le-a dezvaluit cel mai rusinos secret

Ce secret rusinos le-a dezvaluit Sanziana Buruiana celor doua mamici prezente in emisiunea in care o pot vedea fanii. Situatia a fost incomoda pentru celelalte doua vedete. Ce a marturisit celebra blondina? Sanziana Buruiana, scandal cu Oana Roman si Cristina Siscanu Sanziana Buruiana a semnalat imediat ce nu i-a placut la mamicile prezente in emisiunea .

Forbes: Dr. Fauci este cel mai bine platit angajat al guvernului federal, castigand mai mult decat presedintele SUA

Dr. Anthony Fauci este cel mai bine platit angajat dintre cei patru milioane de salariati ai guvernului federal al Statelor Unite, relateaza Forbes.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2915 seconds )