Libnet.ro
UNICEF

15:45

EXCLUSIV Olaroiu, cel mai bine platit om din sportul romanesc: Prima sa reactie despre venirea la nationala

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Olaroiu, cel mai bine platit om din sportul romanesc: Prima sa reactie despre venirea la nationala

Cosmin Contra a plecat de la echipa nationala, iar in acest moment avem doua categorii de antrenori din care se va alege viitorul selectioner. continuă pe Adevărul

Tun financiar pentru Jose Mourinho. Din somer de lux ajunge al doilea cel mai bine platit antrenor din lume

Jose Mourinho este recunoscut ca un tip care stie sa-si negocieze foarte bine contractele la echipele pe care le-a antrenat.

Primele imagini din cel mai bine pazit loc din Romania. Cum arata baza militara de la Deveselu - VIDEO

Reporterii Observator au intrat in premiera in centrul de comanda de la Deveselu. Cel mai bine pazit loc din Romania, baza militara de la Deveselu, isi arata pentru prima data secretele. in.

Eden Hazard, despre Frank Lampard: Poate deveni cel mai bun antrenor din lume

Internationalul belgian Eden Hazard spune ca Frank Lampard, antrenorul echipei Chelsea, are toate sansele sa ajunga la un moment dat cel mai bun din lume, fotbalistul salutand evolutia foarte buna a fostilor sai coechipieri.

Jeff Bezos a pierdut titlul de cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit?

Jeff Bezos a detinut pentru o perioada destul de lunga titlul de cel mai bogat om din lume, insa a fost detronat recent de un miliardar din zona tech. Vineri, 15 noiembrie, Bill Gates a ajuns.

E OFICIAL: Cel mai slab LEU din istorie! BNR tocmai a facut anuntul

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat un curs de referinta de 4,7729 leieuro, 4,3159 leidolar,5,5938 leilira sterlina, 4,3586 leifranc elvetian. Este cea mai ridicata valoare din istorie atinsa.

Cel mai rapid autogol din istoria fotbalului ar fi fost marcat duminica in Romania. Fratele primarului-antrenor, autorul reusitei de record mondial

Cel mai rapid autogol din istoria fotbalului ar fi fost marcat duminica, 17 noiembrie, intr-un meci jucat in Liga 6 intre echipele Avantul Iordacheanu si Prahova Ploiesti.

Adrian Mutu il apara pe Cosmin Contra: Cel mai criticat selectioner din istorie

Romania a mai ratat o campanie de calificare la un turneu final, insa fostul international Adrian Mutu nu vede un vinovat explicit pentru acest esec.

Caru`cu vedete: Cum a ajuns sa arate Alexandru Arsinel dupa ce s-a pensionat?; Cleopatra Stratan si Edward Sanda, cel mai nou cuplu din showbiz

Premiera in Romania! Trupa Iris s-a reprofilat. Ofera rock acrobatic la Circul de Stat. Ce a fost asta?! Claudiu Keseru, gest uluitor in momentul in care Romania era condusa de Spania cu 4-0.

De ce Dancila a raspuns mai bine decat Iohannis la intrebarea cu aria cercului, in viziunea lui Mircea Badea

Dezbaterea Vioricai Dancila a fost marcata de o lectie de matematica in urma careia am aflat care este aria cercului. Aceasta a ajuns si la presedintele Klaus Iohannis, care a oferit un suras in locul unui raspuns. De ce Dancila a raspuns mai bine decat Iohannis la intrebarea serii, in viziunea lui Mircea Badea? Mircea .

Simona Patruleasa povesteste cel mai crunt moment al vietii sale

De obicei genul de vedeta discreta atunci cand vine vorba despre viata ei personala, Simona Patruleasa si-a deschis sufletul si a vorbit deschis despre cel mai crunt moment prin care a trecut vreodata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )