Libnet.ro
UNICEF

20:30

EXCLUSIV Sute de oameni la priveghiul lui Emi Pian. Presedintele Sindicatului Politistilor: Este foarte greu de pastrat distantarea (VIDEO)

B1 B1,
EXCLUSIV Sute de oameni la priveghiul lui Emi Pian. Presedintele Sindicatului Politistilor: Este foarte greu de pastrat distantarea (VIDEO)

Sute de oameni iau parte la priveghiul lui Emi Pian, interlopul ucis de membrul unui clan rival din Bucuresti. Situatia este dificil de controlat de politisti, pe fondul unei incarcaturi emotionale foarte. continuă pe B1

VIDEO Amenzi la priveghiul lui Emi Pian. Zeci de oameni s-au inghesuit, fara masca, in curtea liderului clanului Duduianu

Amenzi la priveghiul lui Emi Pian, dupa ce zeci de oameni, fara masti si nerespectand regulile de distantare, s-au ingramadit in curtea liderului clanului interlopilor.

UPDATE Zeci de persoane participa la priveghiul interlopului Emi Pian fara sa respecte normele sanitare

Zeci de persoane participa, miercuri, la priveghiul interlopului Emi Pian, insa niciuna dintre acestea nu poarta masca de protectie si nu respecta regulile de distantare fizica. Politia a aplicat amenzi de 14. 000 de lei.

Primele imagini de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam si alti manelisti, la capataiul interlopului

Sute de oameni participa la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Dupa cum este obiceiul in randul clanurilor, la astfel de eveniment sunt invitati manelisti celebri care canta ore in sir.

Florin Salam, amendat de Politie dupa ce a cantat la priveghiul lui Emi Pian

Florin Salam a fost amendat de Politie, dupa ce a cantat la priveghiul lui Emi Pian. Artistul a fost invitat de familia liderului clanului Duduianu pentru a canta, la fel ca si alte nume mari din lumea manelelor din Romania.

Amenzi la priveghiul interlopului Emi Pian. Sute de oameni fara masca de protectie

Politistii au dat zeci de amenzi, in aceasta dupa-amiaza, oamenilor prezenti la casa interlopului Emi Pian, acolo unde familia a organizat un priveghi, dupa ce trupul neinsufletit al liderului Duduienilor a fost adus acasa.

Ce a aparut la intrarea in palatul lui Emi Pian. Toti trecatorii s-au uitat lung

Drama in in familia Duduienilor, dupa ce liderul gruparii, Emi Pian a decedat in noaptea de luni spre marti, dupa o incaierare generata de o partida de barbut. in fata casei interlopului multa lume, multe flori si mesaje de adio. Lume multa la priveghiul lui Emi Pian Palatul in care locuise Emi Pian a devenit .

EXCLUSIV Imagini video cu nevasta lui Emi Pian langa sicriu. Gestul pe care l-au facut apropiatii cand au ridicat capacul cosciugului

Trupul neinsufletit al lui Emi Pian a ajuns acasa, in urletele de durere ale familiei si prietenilor sai. Sotia sa, Cristina, a fost la un pas sa lesine atunci cand si-a vazut partenerul de viata in sicriu. Ultima data cand l-a vazut in viata a fost luni seara, cand acesta a plecat cu afaceri in .

EXCLUSIV VIDEO Ce mesaj a aparut pe gardul casei lui Emi Pian. Ce se intampla acum la palatul de langa Penitenciarul Rahova

Clanul Duduianu trece prin momente grele dupa ce un membru important a decedat tragic. Emi Pian, fiul lui Nicolae Duduianu, a fost injunghiat in timpul unui joc de barbut, in noaptea de luni spre marti. Astfel, la casa lui Emi Pian sunt asteptati multi oameni din lumea interlopa pentru a prezenta condoleante si pentru a .

Ce se intampla acum la casa lui Emi Pian. Jale si razbunare! Sute de oameni s-au adunat acolo!

Jale si razbunare - asta promit cei din clanul Duduienilor dupa moartea lui Emi Pian. Rudele interlopului au ridicat trupul de la Medicina Legala si se pregatesc de priveghi.

VIDEO Durere fara margini, in curtea casei lui Emi Pian. Ce s-a intamplat cand a ajuns sicriul

Jale mare, miercuri, in curtea lui Emi Pian. Siciriul cu trupul neinsufletit al interlopului a ajuns acasa pentru priveghi. Curtea celui care a murit dupa ce a fost injunghiat la un joc de barbut s-a umplut de sute de oameni imbracati in negru, familie, prieteni apropiati, dar si multi curiosi care au vrut sa traiasca .

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )