Libnet.ro
UNICEF

05:00

UPDATE Zeci de persoane participa la priveghiul interlopului Emi Pian fara sa respecte normele sanitare

Adevărul Adevărul,
UPDATE Zeci de persoane participa la priveghiul interlopului Emi Pian fara sa respecte normele sanitare

Zeci de persoane participa, miercuri, la priveghiul interlopului Emi Pian, insa niciuna dintre acestea nu poarta masca de protectie si nu respecta regulile de distantare fizica. Politia a aplicat amenzi de 14. 000 de lei. continuă pe Adevărul

Amenzi la priveghiul interlopului Emi Pian. Sute de oameni fara masca de protectie

Politistii au dat zeci de amenzi, in aceasta dupa-amiaza, oamenilor prezenti la casa interlopului Emi Pian, acolo unde familia a organizat un priveghi, dupa ce trupul neinsufletit al liderului Duduienilor a fost adus acasa.

VIDEO Amenzi la priveghiul lui Emi Pian. Zeci de oameni s-au inghesuit, fara masca, in curtea liderului clanului Duduianu

Amenzi la priveghiul lui Emi Pian, dupa ce zeci de oameni, fara masti si nerespectand regulile de distantare, s-au ingramadit in curtea liderului clanului interlopilor.

EXCLUSIV Sute de oameni la priveghiul lui Emi Pian. Presedintele Sindicatului Politistilor: Este foarte greu de pastrat distantarea (VIDEO)

Sute de oameni iau parte la priveghiul lui Emi Pian, interlopul ucis de membrul unui clan rival din Bucuresti. Situatia este dificil de controlat de politisti, pe fondul unei incarcaturi emotionale foarte.

Vedeta devastata de moartea interlopului Emi Pian: A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Fosta vedeta a emisiunii Insula Iubirii, ispita Bianca Pop, a reactionat pe retelele de socializare imediat ce a aflat despre moartea lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Se pare ca vedeta este devastata de disparitia celui pe care il considera unul dintre cei mai buni prieteni.

Primele imagini de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam si alti manelisti, la capataiul interlopului

Sute de oameni participa la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Dupa cum este obiceiul in randul clanurilor, la astfel de eveniment sunt invitati manelisti celebri care canta ore in sir.

UPDATE Tatal interlopului Emi Pian a facut infarct in puscarie, dupa ce a aflat de decesul fiului sau

Nicolae Duduianu, tatal interlopului Emi Pian ucis in aceasta dimineata intr-o rafuiala, a facut infarct in penitenciarul Rahova cand a aflat de moartea fiului sau cel mare.

Florin Salam, amendat de Politie dupa ce a cantat la priveghiul lui Emi Pian

Florin Salam a fost amendat de Politie, dupa ce a cantat la priveghiul lui Emi Pian. Artistul a fost invitat de familia liderului clanului Duduianu pentru a canta, la fel ca si alte nume mari din lumea manelelor din Romania.

Cum se joaca barbut, jocul de noroc care i-a adus moartea interlopului Emi Pian

Barbutul este un joc de noroc cu zaruri practicat intre doi sau mai multi jucatori. Acest joc era intalnit adesea si in perioada comunista, desi era interzisa practicarea jocurilor de noroc in afara locurilor special amenajate si legalizate. Pentru a juca barbut nu ai nevoie de un echipament sofisticat.

Cine este Ciprian Napi, posibilul asasin al interlopului Emi Pian

Ciprian Napi, prinicipalul suspect in cazul uciderii interlopului Emi Piann-a trecut pe la sectia de politie si se pare ca nici nu va putea fi acuzat de crima foarte curand. Presupusul ucigasse.

Politia Capitalei, declaratii de ultima ora dupa moartea interlopului Emi Pian

Politia Capitalei a organizat marti seara o conferinta de presa in urma incidentelor dintre clanuri, ce au avut loc in aceasta dimineata, in Capitala, in urma carora Emi Pian, unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania, a fost injunghiat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )