Libnet.ro
UNICEF

05:00

Un exemplar din Magna Carta, descoperit in Marea Britanie, a fost evaluat la 13,4 milioane de euro

Antena3 Antena3,
Un exemplar din Magna Carta, descoperit in Marea Britanie, a fost evaluat la 13,4 milioane de euro

O editie a documentului istoric englez Magna Carta, datand din perioada anului 1300, care a instituit domnia statului de drept, a fost descoperita in arhivele unui consiliu local din Marea Britanie, fiind evaluata. continuă pe Antena3

Un exemplar din Magna Carta, descoperit in Marea Britanie

O editie a documentului istoric englez Magna Carta, din perioada anului 1300, care a instituit domnia statului de drept, a fost descoperita in arhivele unui consiliu local din Marea Britanie, fiind evaluata la circa 13,4 milioane de euro, informeaza theguardian. co. uk, citat de Mediafax.

Faze Tari: Caz medical inedit. O fetita s-a nascut gravida cu gemeni; Peste 14 milioane de euro pentru o masina; Forme de viata necunoscute, descoperite in statiile de metrou din New York

Hotul din Marea Britanie care a adormit in casa pe care o jefuia. Ce a facut cand a fost gasit de proprietari. Paul Nolan, un britanic in varsta de 28 de ani, a avut parte de o noapte agitata. Doua tinere din SUA si-au dat pantalonii jos intr-un templu din Cambodgia. Ce au patit nu vor uita niciodata. Cele doua surori, in varsta de 20 si respectiv 22 de ani, au fost arestate dupa ce au fost prinse in timp ce isi faceau una alteia poze.

Marea Britanie face planuri de avarie pentru un posibil exit al Greciei din Zona Euro

Cancelarul britanic George Osborne anunta ca Marea Britanie se pregateste pentru o posibila iesire a Greciei in Zona Euro, fenomen ce a primit deja un nume - Grexit, relateaza Market Business News. Cancelarul Osborne a aratat ca Marea Britanie trebuie sa fie pregatita pentru instabilitatea financiara declansata de o eventuala iesire sau excludere a Greciei din Zona Euro.

Marea Britanie se pregateste pentru IESIREA Greciei din zona euro

Marea Britanie se pregateste pentru o posibila iesirea a Greciei din zona euro, prin masuri care sa asigure bancile britanice si companiile expuse la risc, anunta Russia Today. Premierul birtanic David.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )