Libnet.ro
UNICEF

06:15

Un exemplar din Magna Carta, descoperit in Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
Un exemplar din Magna Carta, descoperit in Marea Britanie

O editie a documentului istoric englez Magna Carta, din perioada anului 1300, care a instituit domnia statului de drept, a fost descoperita in arhivele unui consiliu local din Marea Britanie, fiind evaluata la circa 13,4 milioane de euro, informeaza theguardian. co. uk, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Nivel-record de incidente antisemite in Marea Britanie

Incidentele antisemite au atins un nivel record anul trecut in Marea Britanie, potrivit unui raport al organizatiei Community Security Trust, care subliniaza ca numarul incidentelor a crescut de peste doua ori in.

Marea Britanie va conduce temporar Forta NATO de reactie rapida si va trimite militari in Romania

Marea Britanie va juca un rol de conducere in Forta de reactie rapida a NATO din Europa Centrala si de Est, urmand sa trimita trupe in comandamentele regionale din Romania si Polonia, anunta ministrul britanic al Apararii, Michael Fallon, potrivit BBC News online, citat de Mediafax.

Tranzactie de miliarde in Marea Britanie: cel mai mare operator mobil, EE, a fost cumparat de BT

Compania britanica BT a semnat deja un contract cu Orange si Deutsche Telekom prin care achizitioneaza cel mai mare operator de telefonie mobila din Marea Britanie, EE. Suma tranzactiei e de 16. 7 miliarde de euro.

Tranzactie de 12,5 miliarde lire sterline in Marea Britanie: Deutsche Telekom si Orange vand cel mai mare operator mobil EE catre BT

Deutsche Telekom si Orange au ajuns la un acord cu grupul britanic de telecomunicatii BT pentru vanzarea EE - cel mai mare operator mobil din aceasta piata, valoarea tranzactiei fiind de 12,5 miliarde de lire sterline, se arata intr-un comunicat al Deutsche Telekom. Dupa finalizarea tranzactiei, BT va deveni cel mai mare operator de servicii de comunicatii integrate fixe si mobile din Marea Britanie, la care Deutsche Telekom va fi cel mai mare actionar individual cu 12% din actiuni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )