Libnet.ro
UNICEF

21:30

Exit-poll: Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova. Primele rezultate partiale UPDATE

Adevărul Adevărul,
Exit-poll: Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova. Primele rezultate partiale UPDATE

Lidera PAS, Maia Sandu, devine noul presedinte al Republicii Moldova. Cel putin asa arata rezultatele prezentate de exit-poll-ul realizat de Watchdog. md si Institutul de Politici Publice. continuă pe Adevărul

Alegerile din Republica Moldova. Maia Sandu ar fi noul presedinte al Republicii Moldova, castiga detasat

Ce sanse are Maia Sandu in fata lui Igor Dodon la alegerile din Republica Moldova si care este amestecul lui Putin, vedeti in articolul de mai jos. UPDATE: Cei de la hotnews. ro anunta ca Maia Sandu ar fi castigat detasat alegerile din Republica Moldova. After-poll-ului telefonic realizat de WatchDog si IPP confirma: Maia Sandu- 54,7%, .

Maia Sandu: Vreau sa scot Moldova din saracie si sa intorc autoritatile cu fata la nevoile oamenilor

Deutsche Welle a stat de vorba cu cei doi candidati la presedintia Republicii Moldova: Maia Sandu si Igor Dodon. Va oferim interviul acordat in exclusivitate de lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu.

MAIA SANDU: Astazi noi decidem cum va pasi Republica Moldova in urmatorul deceniu

Candidatul Partidului Actiune si Solidaritate PAS) la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat astazi, la iesirea de la urne, ca de votul pe care il vor da alegatorii in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale depinde cum va intra Moldova in urmatorul deceniu. Maia Sandu a facut apel la unitate, subliniind ca atunci cand oamenii se unesc, lucrurile se schimba.

De ce va pierde Igor Dodon alegerile prezidentiale (si va fi aleasa Maia Sandu Presedinte)

Falsul, minciuna, mijloace reprobabile, lipsa de etica si subminare a legitimitatii alegerilor, toate sunt caracteristicile campaniei electorale a inca presedintelui in functie al Republicii Moldova, pro-rusul ostentativ Igor Dodon.

Maia Sandu, pentru DW: Obiectivul meu ca presedinte va fi sa scot tara din saracie Am fost profund miscata de Diaspora

Duminica se va decide, in al doilea tur de scrutin, cine va fi viitorul presedinte al Republicii Moldova. Deutsche Welle a realizat interviuri cu cei doi candidati despre mizele acestor alegeri, amprentele geopolitice, precum si despre schimbarile politice care se asteapta dupa 15 noiembrie. Oamenii au vazut, dupa fuga lui Plahotniuc, ca puterea e in mainile lor. Oamenii au inteles ca ei pot schimba politicienii si pot schimba destinul tarii lor. in primul tur, doua treimi din oameni au aratat clar ca vor o schimbare. , a declarat Maia Sandu.

PUTIN: incercarile de a impune decizii din afara Republicii Moldova sunt inacceptabile

Incercarile de presiune externa asupra Republicii Moldova sunt inacceptabile, a declarat presedintele rus Vladimir Putin intr-un discurs sustinut marti intr-o conferinta online cu liderii Organizatiei pentru Cooperare de la Shanghai. Declaratia liderului de la Kremlin vine in conditiile in care duminica are loc turul al doilea al alegerilor prezidentiale in Republica Moldova, iar lupta se da intre actualul presedinte prorus Igor Dodon si candidata prooeuropeana Maia Sandu, relateaza Digi24.

Lupta stransa intre Maia Sandu si Igor Dodon pentru presedintia Republicii Moldova

Cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, care se desfasoara duminica avandu-i candidati pe opozanta Maia Sandu, lidera Partidului Actiune si Solidaritate PAS) si presedintele in exercitiu Igor Dodon, sustinut de Partidul.

Eugen Tomac, mesaj pentru cetatenii Republicii Moldova: Pe 15 noiembrie nu exista lupta intre bine si rau. Exista o singura solutie, vot pentru Maia Sandu (VIDEO)

Eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, a transmis un mesaj catre cetatenii Republicii Moldova, care duminica sunt asteptati la urne pentru a alege presedintele tarii. in turul II de scrutin, lupta se.

Alegeri prezidentiale Republica Moldova, rezultate preliminare: Pro-europeana Maia Sandu va fi noua presedinta peste Prut, dupa o victorie rasunatoare impotriva pro-rusului Igor Dodon

UPDATE, 16 noiembrie, ora 1. 30 Dupa procesarea a 98% din procesele verbale, devine clar ca Maia Sandu va fi noua presedinta a Republicii Moldova, potrivit TV8. Pentru candidata PASau votat peste 824. 000 de.

Maia Sandu, primele declaratii dupa inchiderea urnelor in Moldova: Stiu ca in urmatoare orele se vor pune presiuni pentru fraude

Maia Sandu a salutat duminica seara, dupa inchiderea urnelor la alegerile prezidentiale, mobilizarea extraordinara a moldovenilor si a atras atentia autoritatilor sa protejeze votul cetatenilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )