Libnet.ro
UNICEF

19:00

Maia Sandu, pentru DW: Obiectivul meu ca presedinte va fi sa scot tara din saracie Am fost profund miscata de Diaspora

Hotnews Hotnews,
 Maia Sandu, pentru DW: Obiectivul meu ca presedinte va fi sa scot tara din saracie Am fost profund miscata de Diaspora

Duminica se va decide, in al doilea tur de scrutin, cine va fi viitorul presedinte al Republicii Moldova. Deutsche Welle a realizat interviuri cu cei doi candidati despre mizele acestor alegeri, amprentele geopolitice, precum si despre schimbarile politice care se asteapta dupa 15 noiembrie. Oamenii au vazut, dupa fuga lui Plahotniuc, ca puterea e in mainile lor. Oamenii au inteles ca ei pot schimba politicienii si pot schimba destinul tarii lor. in primul tur, doua treimi din oameni au aratat clar ca vor o schimbare. , a declarat Maia Sandu. continuă pe Hotnews

Actiuni anti-saracie promise de Maia Sandu

In ultimul an, sute de mii de oameni au inceput sa traiasca mai rau. Oamenii, atat cei din tara, cat si cei de peste hotare, si-au pierdut veniturile, iar preturile au crescut. O spune candidata PAS la alegerile prezidentiale, Maia Sandu. in calitate de presedinte, prioritatea sa va fi sa intoarca autoritatile cu fata la problemele reale ale oamenilor, pentru a-i ajuta sa treaca cu bine peste aceasta criza, transmite IPN.

Renato Usatii: Maia Sandu a gresit ca a decis sa nu mearga la dezbateri electorale cu Igor Dodon

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, ex-candidat la functia de presedinte care a obtinut 17% in scrutinul din 1 noiembrie, considera ca Maia Sandu a gresit atunci cand a decis ca nu va merge la dezbateri electorale cu Igor Dodon.

Maia Sandu anunta ca nu va participa la dezbateri electorale cu Igor Dodon: Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta. Reactia stuff-ului lui Dodon

Candidata PAS la functia de presedinte, Maia Sandu, a anuntat luni, 9 noiembrie, ca nu va participa la dezbateri electorale cu Igor Dodon. Desi cateva zile in urma anuntase ca va participa doar la o dezbatere, iar anterior chiar l-a invitat insistent la dezbateri pe Igor Dodon, acum lidera PAS a renuntat la aceasta idee si spune ca presedintele in exercitiu trebuie sa aiba dezbateri cu procurorii.

EXCLUSIV Cum ar putea frauda socialistii lui Igor Dodon alegerile prezidentiale din Republica Moldova, dupa ce Maia Sandu a castigat primul tur

Fraudarea alegerilor din Republica Moldova reprezinta un mare motiv de ingrijorare pentru Maia Sandu, candidatul pro-occidental. Socialistii lui Igor Dodon organizeaza scrutinul, care ar putea recurge la anumite.

Iohannis, despre alegerile prezidentiale din R. Moldova: M-am bucurat sa vad un vot al cetatenilor pentru Maia Sandu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca s-a bucurat cand a vazut ca lidera PAS, Maia Sandu, a invins in primul tur al alegerilor prezidentiale din R. Moldova. Totodata, liderul de la Cotroceni a accentuat ca Romania va monitoriza foarte atent turul doi de scrutin, care se va desfasura pe 15 noiembrie, ca acesta sa fie decis exclusiv de votul alegatorilor, fara interferente nedorite.

Iohannis exprima sustinerea Romaniei pentru Maia Sandu la alegerile din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a salutat prezenta candidatei Maia Sandu in turul al doilea, cel decisiv.

Igor Dodon: Din cauza unor politicieni ca Maia Sandu a fost provocat conflictul de pe Nistru

Igor Dodon lanseaza noi atacuri la adresa Maiei Sandu, cu doar cateva zile inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Presedintele in exercitiu afirma ca, daca Maia Sandu castiga scrutinul din 15 noiembrie, exista riscul tensionarii relatiilor cu administratia de la Tiraspol, dupa ce deputatul PAS Igor Grosu i-a numit separatisti pe cetatenii din Transnistria.

Alegeri Moldova 2020. Maia Sandu vs. Igor Dodon. Ce spun ultimele sondaje de opinie inainte de scrutinul de duminica

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova 2020 au un rol extrem de important in ceea ce priveste viitorul micului stat de peste Prut. Maia Sandu si Igor Dodon, un candidat pro-occidental si altul pro-rus au.

Alegeri Moldova 2020. Maia Sandu refuza dezbaterea cu Igor Dodon: Daca vezi pe strada un gainat, in ocolesti

Republica Moldova se afla din nou in fata unui moment istoric: alegerile prezidentiale, care pot trasa o noua directie micului stat aflat langa Romania, Rusia si Ucraina. De o parte, Maia Sandu, politicianul pr.

Alegeri prezidentiale Moldova 2020. Klaus Iohannis, mesaj ferm de sustinere pentru Maia Sandu

Duminica, 15 noiembrie, va avea loc turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Cu acest prilej, Klaus Iohannis a transmis un mesaj ferm de sustinere pentru candidatul pro-occidental, Maia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )