Libnet.ro
UNICEF

07:30

Gheorghe Dinca ar fi fost AMANTUL unei judecatoare din Caracal. Alexandru Cumpanasu, pentru B1.RO: ii stiu si numele, l-am dat Politiei, dar n-am primit nici cel mai mic raspuns (VIDEO)

B1 B1,
Gheorghe Dinca ar fi fost AMANTUL unei judecatoare din Caracal. Alexandru Cumpanasu, pentru B1.RO: ii stiu si numele, l-am dat Politiei, dar n-am primit nici cel mai mic raspuns (VIDEO)

Informatia soc a zilei de joi in cazul fetelor disparute din Caracal a fost lansata public de Alexandru Cumpanasu. Acesta sustine, nici mai mult nici mai putin, ca suspectul principal, Gheorghe Dinca, ar fi fo. continuă pe B1

Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane in Italia

Apar noi informatii despre criminalul din Caracal. In timp ce se afla in Italia, Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane. Membrii gruparii promiteau unor tinere din Romania locuri de munca in peninsula, le duceau acolo.

Exclusiv surse din ancheta: Oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca sunt ale unei fetite cu varsta intre 12 si 17 ani

Update: Informatii de ultima ora oferite in exclusivitate de Antena 3. Potrivit surselordin ancheta oasele calcinate gasitela Gheorghe Dinca sunt umane, au apartinut unei fetite cu varsta intre 12.

Gheorghe Dinca, amantul unei importante judecatoare din Caracal

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut noi dezvaluiri cu privire la barbatul care ar fi ucis-o pe nepota sa, Alexandra Macesanu. Acesta a declarat ca Gheorghe Dincaar fi avut.

Gheorghe Dinca a fost dus la DIICOT Bucuresti pentru audieri

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dinca, a fost dus joi seara la sediul central al DIICOT, de la Penitenciarul Jilava, pentru a fi audiat de procurori, au transmis surse judiciare.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Lui Gheorghe Dinca i s-a facut din nou RAU la audieri. Va fi dus la Spitalul Penitenciar Jilava

Audierea criminalului de la Caracal a fost intrerupta din nou, marti, dupa ce acestuia i s-a facut rau. Gheorghe Dincava fi dus la Spitalul Penitenciar Jilava, potrivit stirirpesurse. ro S-A TERMINAT!.

Fiica lui Gheorghe Dinca: Nu am fost implicata in niciun caz de trafic de minore

Fiica lui Gheorghe Dinca, inculpatul in cazul de la Caracal, raspunde acuzatiilor aparute in spatiul public. Ea sustine ca nu a fost implicata in niciun caz de trafic de minore, dupa ce un om de afaceri din Arad a declarat, pentru Adevarul, ca o stie bine pe femeie care le-a spus partenerilor sai de afaceri italieni ca, daca vor, le poate face rost de fete.

Detaliul din timpul arestarii criminalului din Caracal. De ce purta genunchiere

Anchetatorii primesc noi piste de la localnici si detalii despre cum era Gheorghe Dinca. De altfel, profilul criminalului din Caracal a fost facut de specialisti, iar acum s-a ajuns la o altfel de analiza. De ce purta genunchiere Dinca? Detaliul din timpul arestarii criminalului din Caracal Dinca, poreclit Popicu este un individ cu apucaturi bolnave .

Casa lui Gheorghe Dinca, reper pe Google Maps

Casa Groazei din Caracal a devenit reper pe Google Maps. O simpla cautare in aplicatie dupa numele suspectului de crima, Gheorghe Dinca, duce utilizatorii direct la locul in care se presupune ca au fost.

Criminalul Gheorghe Dinca, dus in fata Instantei

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, a ajuns marti dimineata laCurtea de Apel Craiova. Acesta a fost scos din arest, dupa care a mers la DIICOT pentru a semna actele necesare expertizei.

Ce se intampla dincolo de gardurile locuintei lui Gheorghe Dinca. Imagini actuale de la locul crimelor din Caracal

Antena 3 a obtinut noi imagini exclusive din Casa Groazei din Caracal, dar si imaginicu Gheorghe Dinca, inainte ca Alexandra sa sune la 112. Politistii si Jandarmerii s-au intors la asa.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )