Libnet.ro
UNICEF

13:45

Explicatie halucinanta a ucigasului asistentei din Slatina: Nu am sa-i dau pace

România Liberă România Liberă,
Explicatie halucinanta a ucigasului asistentei din Slatina: Nu am sa-i dau pace

Infirmierul din Slatina care si-a ucis iubita, o asistenta de la Spitalul Judetean Slatina, a lasat . continuă pe România Liberă

Ucigasul asistentei din Slatina a lasat un bilet de adio: Din mormant, din Iad, de unde dracu oi fi, nu am sa-i dau pace

Infirmierul care si-a ucis iubita, o asistenta de la Spitalul Judetean Slatina, a lasat un bilet de adio prin care isi explica gestul. Gheorghe Ghenea a scris ca victima sa, Ramona Cosmescu, avea o relatie cu un.

Ce a scris infirmierul criminal din Slatina in biletul de adio

Un bilet de adio a fost gasit in locuinta din Slatina a lui Gheorghe Ghenea, infirmierul de la Spitalul Slatina care a ucis o asistenta, sambata noaptea, barbatul aratand ca a premeditat fapta. Gheorghe.

Cine sunt cei doi angajati ai spitalului din Slatina implicati in crima urmata de sinucidere

Un infirmier de la spitalul din Slatina a injunghiat mortal o asistenta cu zece lovituri de cutit, apoi si-a pus capat zilelor. PotrivitGazeta Noua, cei doi angajati ai spitalului suntasistenta.

Un infirmier a ingunghiat mortal o asistenta la Spitalul din Slatina, apoi s-a sinucis

Un infirmier a injunghiat mortal o asistenta, noaptea trecuta, la Spitalul Judetean Slatina, apoi s-a sinucis. Incidentul a fost confirmat, la Realitatea Tv, de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Catalin Rotea, managerul spitalului, a declarat, la Digi24, ca faptele s-au petrecut undeva in jurul orelor 1:00 -2:00 dimineata, pe sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, si ca a existat un incident, probabil de natura personala, intre doi angajati ai spitalului, un infirmier si o asistenta, intr-o sala de tratamente pe care au blocat-o pe interior.

Un infirmier a injunghiat mortal o asistenta la Spitalul din Slatina, apoi s-a sinucis. Surse din spital: A fost vorba despre o crima pasionala

Un infirmier a injunghiat mortal o asistenta, noaptea trecuta, la Spitalul Judetean Slatina, apoi s-a sinucis. Catalin Rotea, managerul spitalului, a declarat, la Digi24, ca faptele s-au petrecut undeva in jurul orelor 1:00 -2:00 dimineata, pe sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, si ca a existat un incident, probabil de natura personala, intre doi angajati ai spitalului, intr-o sala de tratamente pe care au blocat-o pe interior. Surse din spital, citate de Realitatea Tv, sustin ca cei doi angajati ai spitalului aveau o relatie amoroasa, fiind vorba despre o crima pasionala.

Ministrul Sanatatii, prima reactie dupa crima de la spitalul din Slatina

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a declarat ca in urma crimei de la Slatina, a decis sa trimita o echipa de control, pentru a cerceta cazul. Aceasta a mai spus ca personalul care se afla in spital in.

Crima socanta intr-un spital din Slatina! Un infirmier de la sectia Psihiatrie a ucis o asistenta, apoi s-a sinucis

Crima urmata de sinucidere, la SpitalulJudetean de Urgenta Slatina. Un infirmier dela Sectia de Psihiatrie a ucis o asistenta, apoi s-a sinucis. Barbatul ar fi injunghiat-o mortal pe femeie, apoi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )