Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cine sunt cei doi angajati ai spitalului din Slatina implicati in crima urmata de sinucidere

Antena3 Antena3,
Cine sunt cei doi angajati ai spitalului din Slatina implicati in crima urmata de sinucidere

Un infirmier de la spitalul din Slatina a injunghiat mortal o asistenta cu zece lovituri de cutit, apoi si-a pus capat zilelor. PotrivitGazeta Noua, cei doi angajati ai spitalului suntasistenta. continuă pe Antena3

Surse: Mircea Negulescu si cativa procurori de la DNA Ploiesti, vizati de 12 plangeri penale aflate in lucru la Parchetul General. Cine sunt cei care au formulat plangerile

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu siprocurori de la DNA Ploiesti sunt vizati in 12 plangeri penale formulate de diverse persoane, informeaza libertatea. ro, care citeaza surse judiciare. Plangerile sunt.

Facebook, AMENDA RECORD: Practici neloiale! Cine sunt cei afectati?! (FOTO)

Lovitura pentru Facebook. Compania a acceptat plata a 35 de milioane de dolari dupa cea fost acuzata ca si-a inselat investitorii. Potrivit acuzatiilor, directori ai Facebook au inselat investitorii la.

ULUITOR! Cine sunt cei care au obtinut la CCR excluderea INTERCEPTARILOR pe siguranta nationala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis partial exceptia de neconstitutionalitate in cazul Legii 51/1991 privind securitatea nationala a Romaniei, in forma anterioara modificarii, precum si in.

Un infirmier a injunghiat mortal o asistenta la Spitalul din Slatina, apoi s-a sinucis. Surse din spital: A fost vorba despre o crima pasionala

Un infirmier a injunghiat mortal o asistenta, noaptea trecuta, la Spitalul Judetean Slatina, apoi s-a sinucis. Catalin Rotea, managerul spitalului, a declarat, la Digi24, ca faptele s-au petrecut undeva in jurul orelor 1:00 -2:00 dimineata, pe sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, si ca a existat un incident, probabil de natura personala, intre doi angajati ai spitalului, intr-o sala de tratamente pe care au blocat-o pe interior. Surse din spital, citate de Realitatea Tv, sustin ca cei doi angajati ai spitalului aveau o relatie amoroasa, fiind vorba despre o crima pasionala.

Un infirmier a ingunghiat mortal o asistenta la Spitalul din Slatina, apoi s-a sinucis

Un infirmier a injunghiat mortal o asistenta, noaptea trecuta, la Spitalul Judetean Slatina, apoi s-a sinucis. Incidentul a fost confirmat, la Realitatea Tv, de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Catalin Rotea, managerul spitalului, a declarat, la Digi24, ca faptele s-au petrecut undeva in jurul orelor 1:00 -2:00 dimineata, pe sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, si ca a existat un incident, probabil de natura personala, intre doi angajati ai spitalului, un infirmier si o asistenta, intr-o sala de tratamente pe care au blocat-o pe interior.

MS: Niciunul dintre cei 52 pacienti internati in Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Slatina nu a fost afectat in urma crimei care a avut loc in unitatea medicala

Niciunul dintre cei 52 pacienti internati in Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Slatina nu a fost afectat in urma crimei care a avut loc in unitatea medicala, anunta Ministerul Sanatatii dupa ce o o echipa din cadrul Directiei de Sanatate Publica Olt a verificat modul de desfasurare a activitatii in unitatea sanitara, relateaza News. ro.

Explicatie halucinanta a ucigasului asistentei din Slatina: Nu am sa-i dau pace

Infirmierul din Slatina care si-a ucis iubita, o asistenta de la Spitalul Judetean Slatina, a lasat .

Ce a scris infirmierul criminal din Slatina in biletul de adio

Un bilet de adio a fost gasit in locuinta din Slatina a lui Gheorghe Ghenea, infirmierul de la Spitalul Slatina care a ucis o asistenta, sambata noaptea, barbatul aratand ca a premeditat fapta. Gheorghe.

Adevarata supriza! Cine este cel mai bogat preot din Romania Nu este Preafericitul Daniel!

S-a aflat cine este cel mai instarit preot din Romania. Detine o afacere care produce anual milioane de euro. Nu, nu este vorba de Preafericitul Daniel. Afacerile si le-a inceput cand se afla inca pe.

Angajatii Spitalului Judetean Slatina care se aflau la serviciu in timpul crimei de la Sectia Psihiatrie vor fi consiliati psihlogic

Angajatii Sectiei Psihiatrie de la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina care au fost la serviciu in timpul crimei care a avut loc intr-o sala de tratamente in noaptea de sambata spre duminica vor face consiliere psihologica, deoarece au trecut prin momente traumatizante, a anuntat, duminica, managerul unitatii spitalicesti, Catalin Rotea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )