Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un infirmier a ingunghiat mortal o asistenta la Spitalul din Slatina, apoi s-a sinucis

Hotnews Hotnews,
 Un infirmier a ingunghiat mortal o asistenta la Spitalul din Slatina, apoi s-a sinucis

Un infirmier a injunghiat mortal o asistenta, noaptea trecuta, la Spitalul Judetean Slatina, apoi s-a sinucis. Incidentul a fost confirmat, la Realitatea Tv, de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Catalin Rotea, managerul spitalului, a declarat, la Digi24, ca faptele s-au petrecut undeva in jurul orelor 1:00 -2:00 dimineata, pe sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, si ca a existat un incident, probabil de natura personala, intre doi angajati ai spitalului, un infirmier si o asistenta, intr-o sala de tratamente pe care au blocat-o pe interior. continuă pe Hotnews

Un infirmier a injunghiat mortal o asistenta la Spitalul din Slatina, apoi s-a sinucis. Surse din spital: A fost vorba despre o crima pasionala

Un infirmier a injunghiat mortal o asistenta, noaptea trecuta, la Spitalul Judetean Slatina, apoi s-a sinucis. Catalin Rotea, managerul spitalului, a declarat, la Digi24, ca faptele s-au petrecut undeva in jurul orelor 1:00 -2:00 dimineata, pe sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, si ca a existat un incident, probabil de natura personala, intre doi angajati ai spitalului, intr-o sala de tratamente pe care au blocat-o pe interior. Surse din spital, citate de Realitatea Tv, sustin ca cei doi angajati ai spitalului aveau o relatie amoroasa, fiind vorba despre o crima pasionala.

Ministrul Sanatatii, prima reactie dupa crima de la spitalul din Slatina

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a declarat ca in urma crimei de la Slatina, a decis sa trimita o echipa de control, pentru a cerceta cazul. Aceasta a mai spus ca personalul care se afla in spital in.

Cine sunt cei doi angajati ai spitalului din Slatina implicati in crima urmata de sinucidere

Un infirmier de la spitalul din Slatina a injunghiat mortal o asistenta cu zece lovituri de cutit, apoi si-a pus capat zilelor. PotrivitGazeta Noua, cei doi angajati ai spitalului suntasistenta.

Ucigasul asistentei din Slatina a lasat un bilet de adio: Din mormant, din Iad, de unde dracu oi fi, nu am sa-i dau pace

Infirmierul care si-a ucis iubita, o asistenta de la Spitalul Judetean Slatina, a lasat un bilet de adio prin care isi explica gestul. Gheorghe Ghenea a scris ca victima sa, Ramona Cosmescu, avea o relatie cu un.

Explicatie halucinanta a ucigasului asistentei din Slatina: Nu am sa-i dau pace

Infirmierul din Slatina care si-a ucis iubita, o asistenta de la Spitalul Judetean Slatina, a lasat .

Ce a scris infirmierul criminal din Slatina in biletul de adio

Un bilet de adio a fost gasit in locuinta din Slatina a lui Gheorghe Ghenea, infirmierul de la Spitalul Slatina care a ucis o asistenta, sambata noaptea, barbatul aratand ca a premeditat fapta. Gheorghe.

Crima socanta intr-un spital din Slatina! Un infirmier de la sectia Psihiatrie a ucis o asistenta, apoi s-a sinucis

Crima urmata de sinucidere, la SpitalulJudetean de Urgenta Slatina. Un infirmier dela Sectia de Psihiatrie a ucis o asistenta, apoi s-a sinucis. Barbatul ar fi injunghiat-o mortal pe femeie, apoi.

Angajatii de la Spitalul Judetean Slatina, socati, dupa ce o asistenta a fost ucisa de un infirmier: Ramona era un om bun, saritor, se implica sa ajute

Vestea ca un infirmier a omorat o colega asistenta, dupa care si-a pus capat zilelor, a socat angajatii Spitalului Judetean de Urgenta. Anchetatorii spun ca la mijloc a fost gelozia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2237 seconds )