Libnet.ro
UNICEF

05:30

Explozia de la Baumgarten arunca in aer preturile gazelor din Europa

Adevărul Adevărul,
Explozia de la Baumgarten arunca in aer preturile gazelor din Europa

Preturile gazelor naturale din Europa au urcat la cele mai mari niveluri din ultimii ani din cauza exploziei de la terminalul de la Baumgarten, Austria, cel mai mare soc fiind resimtit de Marea Britanie, potrivit Bloomberg. continuă pe Adevărul

Investitorii europeni asteapta sedintele de politica monetara din Europa si SUA

Bursele din Europa au fluctuat ieri, in prima zi a unei saptamani in care sunt asteptate reuniuni importante de politica monetara in SUA si Europa.

Preturile gazelor naturale a crescut vertiginos dupa explozia de la cel mai mare hub din Austria

O explozie puternica a avut loc vineri la cel mai mare terminal de gaze naturale situat la Baumgarten, in estul Austriei. Acest eveniment a creat o adevarata unda de soc in Europa, numeroase.

Adversara FCSB din Europa League vrea sa se retraga din campionat

Presedintele clubului Lazio, Claudio Lotito, se gandeste la retragerea echipei din campionatul Italiei, fiind nemultumit de arbitrajul contra formatiei lui Simone Inzaghi. Claudio Lotito, Simone Inzaghi,.

Presa spaniola: Tarile eurosceptice din Europa de Est, calul troian al Chinei in UE

Pe furis si fara multa agitatie, China castiga teren in Europa. Este vorba despre o prezenta care merge dincolo de produsele fabricate in in gigantul asiatic sau de cooperarea comerciala, scrie publicatia spaniola La Vanguardia, citata de Rador. China profita de veriga cea mai slaba a UE: tarile Europei Centrale si de Este, un grup de state avide de investitii pentru a-si moderniza infrastructurile si convertite multe dintre ele la euroscepticism.

Castelul din Romania, inclus in topul celor mai frumoase din Europa

Castelul Bran este inclus de publicatia spaniola, El Pais, printre 20 cele mai frumoase castele din Europa. Imaginea cetatii din Pasul Bran-Rucar este a treia, dintr-o galerie de 20 de poze, dupa celebrul Castel Ne.

FCSB si-a aflat adversara din Europa League (VIDEO)

FCSB si-a aflat adversara din16-imile Europa League. Echipa antrenata de Nicolae Dica se va duela cu Lazio. Meciul tur se va juca la Bucuresti, pe 15 februarie, iar returul va avea loc pe 22.

Tragere INFERNALA pentru FCSB! Si-a aflat ADVERSARA din Europa League (VIDEO)

FCSB si-a aflat adversara din16-imile Europa League. Echipa antrenata de Nicolae Dica se va duela cu Lazio. Meciul tur se va juca la Bucuresti, pe 15 februarie, iar returul va avea loc pe 22.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,277 seconds )