Libnet.ro
UNICEF

05:30

Explozie de infectari! Situatie critica la Terapie Intensiva. Cati romani sunt internati acum la ATI

Antena3 Antena3,
Explozie de infectari! Situatie critica la Terapie Intensiva. Cati romani sunt internati acum la ATI

Recorduri absolute in criza coronavirus. E record de infectari, decese si pacienti la ATI. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti, 994 de noi imbolnaviri de COVID-19 in Romania. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Situatie critica in judetul Timis: Au mai ramas doar doua locuri libere la terapie intensiva pentru pacientii infectati cu COVID-19

EXCLUSIV Situatie critica in judetul Timis, ca urmare a cresterii numarului de persoane infectate cu noul coronavirus. Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad ar putea prelua pacienti diagnosticati cu.

Kafka si paturile de Terapie Intensiva COVID: in timp ce Raed Arafat se plange ca in Bucuresti nu mai sunt locuri, spitalul modular construit de Daruieste Viata e gata de o luna. Nu a putut fi folosit din cauza ca spitalul Elias, in curtea caruia se afla

M-ati sunat sa ma trageti la raspundere? Va rog sa ma lasati sa lucrez, nu am timp, a fost reactia managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean, in momentul in care l-am sunat sa il intrebam cum explica faptul ca unitatea medicala pe care o conduce a cerut doar aviz de spital de triaj pentru un spital modular cu 38 de paturi de terapie intensiva pentru pacienti COVID in stare critica. Spitalul modular construit de Asociatia Daruieste Viata din donatii, cel mai modern de acest fel din tara, este gata de o luna. in timp ce Raed Arafat se plange la tv ca in spitalele din Bucuresti nu mai sunt locuri in sectiile ATI pentru COVID, spitalul modular zace nefolosit. Cauza: spitalul Elias, in curtea caruia a fost construit, nu a cerut Ministerului Sanatatii si DSP aviz pentru spital COVID de terapie intensiva, ci doar pentru spital de triaj, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, pentru HotNews. ro.

Serban Bubenek, presedintele Societatii Romane de ATI: Bucurestiul are 90 de paturi de terapie intensiva pentru bolnavii de COVID-19. E momentul ca populatia sa respecte niste reguli simple (VIDEO)

Bucurestiul dispune de 90 de paturi de terapie intensiva pentru pacientii bolnavi de COVID-19, a explicat prof. dr. Serban Bubenek, presedintele Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, care a.

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Niciun pacient care necesita terapie intensiva nu ramane pe dinafara

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, sambata, la inaugurarea Unitatii Mobile de Terapie Intensiva de la Timisoara, niciun pacient care are nevoie de terapie intensiva, indiferent daca este.

Marcel Vela, despre bolnavii care necesita terapie intensiva: Niciun pacient nu ramane pe dinafara

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat, sambata, la inaugurarea Unitatii Mobile de Terapie Intensiva de la Timisoara, ca exista gandit un sistem astfel incat niciodata o persoana care are nevoie de terapie intensiva, indiferent daca este afectata de COVID-19 sau de alta boala, sa nu ramana netratata, relateaza Agerpres.

994 de noi imbolnaviri si 36 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. Aproape 300 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 39. 133 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 994 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 074 de decese, din care 36 in ultimele 24 de ore. 454 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 297. in ultimele 24 de ore s-au efectuat 17. 204 teste.

Scandalos! Contradictii intre autoritati privind locurile libere la Terapie Intensiva. Cine minte: Arafat sau Vela?

Scandal urias generat de situatia paturilor de la sectiile de Terapie Intensiva din Bucuresti. Vineri, secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca, in spitalele din Bucuresti pentru tratarea bolnavilor de Covid-19, nu mai este niciun loc liber la Terapie Intensiva. Afirmatia lui Raed Arafat a fost contrazisa de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

VIDEO Vela, intrebat despre lipsa paturilor la terapie intensiva: Nu stiu cine v-a spus ca nu sunt locuri la ATI. Sunt locuri la ATI Arafat: Cand spunem ca nu sunt locuri la ATI la Bucuresti, inseamna ca nu mai sunt locuri la ATI la Bucuresti

Nu stiu cine v-a spus ca nu sunt locuri la ATI. Sunt locuri la ATI, a declarat luni ministrul de Interne, Marcel Vela, raspunzand unei intrebari a jurnalistilor despre locurile la terapie intensiva pentru pacientii cu COVID-19. in discutie a intervenit si secretarul de stat Raed Arafat, cel care vineri avertiza ca in Bucuresti nu mai sunt locuri la terapie intensiva pentru pacientii cu COVID. Cand spunem ca nu sunt locuri la ATI la Bucuresti, inseamna ca nu mai sunt locuri la ATI la Bucuresti . ), a punctat Arafat, moment in care Vela a replicat: A, deci va referiti la COVID.

681 de noi imbolnaviri cu noul coronavirus inregistrate in ultimele 24 de ore. 293 de persoane sunt internate la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 38. 139 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 681 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 038 de decese, iar 25. 213 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 293. De ieri pana astazi au fost facute doar 8. 510 teste.

Numarul de paturi la Terapie Intensiva, suplimentat la spitalele Elias si Matei Bals din Capitala

Numarul paturilor de terapie intensiva la Spitalul Universitar de Urgenta Elias si la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti va fi suplimentat in perioada urmatoare, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Declaratia lui Nelu Tataru vine dupa ce, vineri, Raed Arafat a anuntat ca nu mai sunt locuri libere la ATI la niciun spital Covid din Capitala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )