Libnet.ro
UNICEF

21:00

Explozie puternica in Galati. Cel putin 4 masini au fost avariate, dintre care una aflata in miscare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Explozie puternica in Galati. Cel putin 4 masini au fost avariate, dintre care una aflata in miscare

O explozie puternica a avut loc luni dupa-amiaza la o fosta statie PECO din cartierul Tiglina 3, din Galati. Cel putin patru masini au fost avariate, dintre care una se afla in miscare, iar doua persoane au suferit atacuri de panica, informeaza. continuă pe Wall-Street Ro

Explozie puternica la rezervorul unei foste benzinarii din Galati: Patru masini au fost avariate, trei persoane au suferit atacuri de panica

O explozie puternica care a avariat patru masini a avut loc, luni, la o fosta statie de carburanti din Galati, trei persoane suferind atacuri de panica dupa incident, potrivit Monitorului de Galati.

Bloc de 12 etaje distrus de o explozie, in Slovacia. Cel putin cinci oameni au murit - VIDEO

Cel putin cinci persoane au murit vineri si mai multe au fost ranite in urma unui incendiu provocat de o explozie de gaz intr-un bloc de 12 etaje din orasul Presov, din Slovacia. Oamenii care traiau in.

Explozie puternica, la o statie PECO din Galati. Bilantul victimelor si al pagubelor

Galatiul a fost astazi zguduit de o explozie produsa la o statie de benzinarie PECO. Cei de la ISU au emis un comunicat de presa anuntand numarul victimelor si a daunelor provocate de explozie. Explozie puternica, la o statie PECO din Galati Cartierul Tiglina 3, din Galati, a fost zguduit astazi de o puternica explozie .

EXPLOZIE DE GAZ intr-un bloc! Cel putin trei persoane decedate! DETALII DE ULTIMA ORA

Panica intr-un oras din estul Slovaciei. O explozie puternica de gaz s-a produs intr-un bloc de apartamente in orasul Presov.

Cel putin cinci morti, 20 de raniti si peste 20 de disparuti, in urma eruptiei unui vulcan din Noua Zeelanda VIDEO

Peste 20 de persoane sunt date disparute, la o zi dupa ce un vulcan care e o cunsoscuta atractie turistica a erupt in Noua Zeelanda, omorand cel putin cinci oameni si ranind aproape 20, informeaza Reuters.

Eugen Tomac, despre lupta pentru Primaria Capitalei: PMP are cel putin trei candidati mai buni decat cei anuntati

Liderul PMP, Eugen Tomac, sustine ca formatiunea pe care o conduce are cel putin trei candidati mai buni pentru Primaria Capitalei decat cei anuntati pana acum de alte partide. Alegerile de la.

Cel putin opt persoane au murit intr-un atac armat ce a vizat un autobuz din Kenya

Cel putin opt persoane au murit vineri dupa ce mai multi indivizi suspectati ca ar fi militanti islamisti au atacat un autobuz in Kenya, in apropierea granitei cu Somalia, a informat politia, relateaza Mediafax, citand Reuters.

Atac sangeros in Congo! Cel putin 17 persoane au murit!

Cel putin 17 persoane au decedat in urma a doua atacuri ale membrilor unei militii islamiste in estu.

Explozie puternica in judetul Olt, din cauza acumularii de gaze

O femeie a suferit arsuri superficiale pe fata si pe maini si a fost transportata la spital in urma unei explozii care s-a produs sambata dupa-amiaza, intr-o casa din comuna Nicolae Titulescu, din cauza.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )