Libnet.ro
UNICEF

20:16

Explozie la un targ din Germania! 14 persoane au fost grav ranite! Detalii de ULTIMA ORA

B1 B1,
Explozie la un targ din Germania! 14 persoane au fost grav ranite! Detalii de ULTIMA ORA

O explozie a fost produsa duminica launtarg culinar traditional organizat in regiunea Siegerland, din vestul Germaniei. Nu mai putin de 14 persoane au fost ranite, dintre care sase se afla in. continuă pe B1

OperatiuneAntidrogde amploare in Moldova, desfasurata de 200 de politisti: 14 persoane au fost retinute VIDEO

In perioada 5-6 septembrie, oamenii legii au organizat si desfasuratoperatiunea de amploare Antidrogpe intreg teritoriul Republicii Moldova. in rezultatul perchezitiilor in 26 de raioane, politistii au depistat si confiscat:peste 7 kg. de marijuana, 50 gr. de heroina, 10 gr. de metadona uscata, 100 gr paie de mac, 210 gr droguri etnobotanice, 500 ml metadona lichida, 10 ml opium acetilat, 3805 plante de canepa etc.

Incendiu la terasa unui hotel din Mamaia. 30 de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit, in noaptea de miercuri spre joi, la terasa unui hotel din Mamaia. 30 de persoane au fost evacuate sau s-au autoevacuat din hotel, scrie Mediafax.

Germania: 14 raniti, intre care sase grav, dupa explozia unei tigai la un targ culinar

Paisprezece oameni au fost raniti duminica intr-o explozie produsa in timpul unui targ culinar tradi.

Indignare in Germania dupa ce un neonazist a fost ales, cu unanimitate, sef al unui consiliu local

Alegerea unui membru al partidului neonazist in fruntea consiliului local al unui orasel din Germania, cu sustinerea unanima a alesilor locali conservatori si social-democrati, a provocat indignare in clasa politica germana care cere anularea acestei decizii, scrie AFP.

Femeia din judetul Iasi a fost gasita in stare grava, intr-un sant. Cand a ajuns la spital, medicii au incremenit: Ieseau in numar mare din urechea ei!

Femeia din judetul Iasi a fost gasita in stare grava, intr-un sant. Cand a ajuns la spital, medicii au incremenit: Ieseau in numar mare din urechea ei! Moldoveanca, in varsta de 47 de ani, a stat 12 o.

ştiri de la B1

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )