Libnet.ro
UNICEF

21:45

Germania: 14 raniti, intre care sase grav, dupa explozia unei tigai la un targ culinar

România Liberă România Liberă,
Germania: 14 raniti, intre care sase grav, dupa explozia unei tigai la un targ culinar

Paisprezece oameni au fost raniti duminica intr-o explozie produsa in timpul unui targ culinar tradi. continuă pe România Liberă

Explozie la un targ din Germania! 14 persoane au fost grav ranite! Detalii de ULTIMA ORA

O explozie a fost produsa duminica launtarg culinar traditional organizat in regiunea Siegerland, din vestul Germaniei. Nu mai putin de 14 persoane au fost ranite, dintre care sase se afla in.

Raed Arafat a prezentat 14 masuri prin care se doreste reorganizarea sistemului de urgenta Cate telefoane au activa aplicatia Apel 112

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a prezentat, vineri seara, un raport de etapa ce prevede 14 masuri prin care se doreste reorganizarea sistemului de urgenta 112, precizand ca 160. 667 de telefoane cu sistemul Android si 7. 316 pe iOS au deja activa aplicatia Apel 112, scrie Mediafax.

Raed Arafat prezinta 14 masuri prin care se doreste reorganizarea sistemului de urgenta 112

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a prezentat, vineri seara, un raport de etapa ce prevede 14 masuri prin care se doreste reorganizarea sistemului de urgenta 112.

UPDATE Fiul lui Gino Iorgulescu, ranit grav dupa un accident rutier. Soferul celeilalte masini a murit - surse

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminica dimineata la Spitalul Elias din Capitala dupa ce a fost ranit grav intr-un accident rutier soldat cu un deces, au declarat pentru Mediafax surse din Politie. 27 Mario Iorgulescu e in stare grava la Elias, fiind intubat si ventilat mecanic, a declarat Silvius Negoita, purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti. tanarului de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice in prezenta Politiei, acestea fiind trimise la Institutul National de Medicina Legala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )