Libnet.ro
UNICEF

16:00

Expo Arad lanseaza cea mai moderna Piata de masini

Adevărul Adevărul,
Expo Arad lanseaza cea mai moderna Piata de masini

Expo Arad, cel de-al doilea complex expozitional, ca marime, din Romania, lanseaza, din 29 martie, cea mai moderna Piata de masini din Vestul tarii. continuă pe Adevărul

Cea mai mare bursa de Bitcoin a gasit 200.000 monede uitate

Mt. Gox, cea mai mare bursa de Bitcoin din lume, care si-a cerut intrarea in faliment in februarie, a anuntat, vineri, ca a gasit aproximativ 200. 000 din cele 850. 000 monede virtuale despre care declarase ca le pierduse, relateaza presa internationala.

Luminita Gheorghiu, cea mai buna actrita in rol principal, la Gopo 2014.

Luminita Gheorghiu a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, pentru partitura din Pozitia copilului, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti. Acesta este cel de-al doilea premiu Gopo din cariera Luminitei Gheorghiu, aflata la a doua nominalizare. Citeste si: Premiile Gopo 2014: Radu Beligan a primit premiul pentru intreaga cariera Anul acesta, pentru acelasi premiu au mai fost nominalizate Diana Avramut, pentru .

BNP Paribas, cea mai mare banca din Franta, desfiinteaza 1.600 de locuri de munca in Ucraina, din cauza crizei

BNP Paribas, cea mai mare banca din Franta, va desfiinta pana anul urmator 1. 600 de locuri de munca la subsidiara din Ucraina, dintr-un total de circa 7. Decizia are loc in contextul tulburarilor interne.

VIDEO Shakira este cea mai populara vedeta pe Facebook

Shakira a depasit-o pe buna ei prietena Rihanna si a devenit vedeta care se bucura de cea mai mare popularitate in reteaua de socializare Facebook.

Shakira a devenit cea mai populara vedeta pe Facebook, adunand 86,6 milioane de admiratori

Cantareata Shakira a devenit vedeta care se bucura de cea mai mare popularitate pe Facebook, depasind-o pe prietena sa Rihanna. Artista columbiana a atins 86,6 milioane de admiratori pe Facebook, stabilind astfel.

Bancul zilei: Cea mai urata mireasa

Conversatie intre doi nuntasi:- E cea mai urata mireasa pe care am vazut-o vreodata!.

Nvidia TITAN Z, cea mai perfromanta si mai scumpa placa video

E drept, producatorii au o tendinta de a se lauda cu cele mai performante produse. La fel face si Nvidia cu noul Titan Z, prima placa dual-GPU construita in jurul arhitecturii Kepler. CEO-ul companiei, Jen-Hsun Huang a fost cel care a prezentat noua placa grafica la GTC, conferinta Nvidia in care isi etaleaza cele mai noi produse si tehnologii. Nvidia Titan Z detine nu mai putin de 5760 de unitati de procesare, mai exact 2880 nuclee de procesare pentru fiecare [].

Nvidia TITAN Z, cea mai performanta si mai scumpa placa video

E drept, producatorii au o tendinta de a se lauda cu cele mai performante produse. La fel face si Nvidia cu noul Titan Z, prima placa dual-GPU construita in jurul arhitecturii Kepler. CEO-ul companiei, Jen-Hsun Huang, a fost cel care a prezentat noua placa grafica la GTC, conferinta Nvidia in care isi etaleaza cele mai noi produse si tehnologii. Nvidia Titan Z detine nu mai putin de 5760 de unitati de procesare, mai exact 2880 nuclee de procesare pentru fiecare [].

Obama avertizeaza: America este CEA MAI PUTERNICA natiune din lume

Presedintele american Barack Obama l-a avertizat pe Vladimir Putin sa nu cumva sa trimita trupe militare in Ucraina, in caz contrar va suporta sanctiuni si mai dure. Obama a spus ca Rusia este numai o putere.

Cea mai criticata achizitie a Facebook: sustinatorii proiectului Oculus Rift de realitate virtuala se considera tradati

Facebook tocmai a cumparat, cu doua miliarde de dolari, o companie de realitate virtuala. A fost suficient ca lumea sa reactioneze si nu in cele mai frumoase moduri. De la creatorul Minecraft la sustinatorii de pe Kickstarter, foarte multi oameni au avut de criticat tranzactia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )