Libnet.ro
UNICEF

08:45

Exporturile din Marea Britanie in UE au scazut cu 68% in ianuarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Exporturile din Marea Britanie in UE au scazut cu 68% in ianuarie

Exporturile din Marea Britanie in Uniunea Europeana au scazut cu 68% in ianuarie, din cauza perturbarilor produse la incheierea perioadei de tranzitie a Brexitului, potrivit unei asociatii a transportatorilor rutieri. continuă pe Ziarul Bursa

5 romani din Marea Britanie povestesc ce s-a schimbat in viata lor la o luna dupa Brexit

La 1 ianuarie 2021, Marea Britanie a iesit oficial din Uniunea Europeana, dupa o perioada de tranzitie de un an. Cum se simt la fata locului schimbarile dupa Brexit, s-au scumpit unele produse din UE, cum este atmosfera printre straini? Sunt cateva dintre intrebarile la care au raspuns cinci romani stabiliti in Marea Britanie.

Doua noi cazuri de infectare cu tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie. Numarul total de cazuri urca la 56

Inca 2 noi cazuri de infectare cu noua varianta de tulpina SARS-Cov-2, din Mare Britanie, au fost confirmate oficial pe teritoriul Romaniei de Ministerul Sanatatii si Institutul National de Sanatate Publica. Este vorba despre un barbat in varsta de 49 ani care nu are istoric de calatorie in Marea Britanie si despre un nou-nascut, contact cu parintii care sunt ambii infectati cu noul coronavirus.

Voiculescu, despre cazurile de COVID-19 cu tulpina din Marea Britanie: Se pregateste un program pentru secventiere, pentru a vedea care e situatia

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a afirmat ca se pregateste un program pentru secventiere pentru a fi avuta o situatie cat mai clara asupra infectarilor cu tulpina din Marea Britanie a coronavirusului, mentionand ca cele 24 de cazuri suplimentare nu schimba cu nimic situatia.

Zeci de cazuri de infectare cu noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe, la probe recoltate in Bucuresti

Reprezentantii Medlife afirma ca, in urma analizei aleatorii a 90 de probe din mai multe orase ale tarii, s-a constatat ca 24 dintre acestea contineau noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe dintre acestea - 19 - au fost probe recoltate din Bucuresti, restul fiind din Cluj, Tecuci, Resita si Timisoara.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Pana la 100 de copii sunt internati saptamanal la ATI din cauza unei boli rare post-Covid

Pana la 100 de copii pe saptamana sunt spitalizati la ATI, in Marea Britanie, cu o boala rara care poate aparea la cateva saptamani dupa Covid-19. Aproape 100 de copii din Marea Britanie, internati.

Marea Britanie a expulzat trei spioni chinezi care actionau sub acoperire de jurnalisti

Serviciul britanic de contrainformatii, MI5, a expulzat din Marea Britanie trei spioni chinezi care .

Marea Britanie introduce din 15 februarie carantina la hotel pentru calatorii sositi din 33 de tari

Marea Britanie va incepe, din 15 februarie, sa plaseze in carantina in hoteluri, pentru 10 zile, persoanele care sosesc din 33 de tari cu risc epidemiologic ridicat, anunta bbc. Marea Britanie va.

Vaccinul Pfizer neutralizeaza cele trei noi mutatii ale coronavirusului, aparute in Marea Britanie si Africa de Sud

Vaccinul produs de companiile Pfizer si BionTech neutralizeaza cele trei variante ale SARS-Cov-2 aparute in Marea Britanie si in Africa de Sud, desi capacitatea sa de neutralizare a fost lejer inferioara impotriva unei alte variante sud-africane aparute recent, arata o analiza realizata de o echipa de cercetatori de la Universitatea din Texas.

Marea Britanie a vaccinat 12 milioane de persoane impotriva COVID-19

Peste 12 milioane de persoane au fost vaccinate impotriva maladiei COVID-19 in Marea Britanie, potrivit unor statistici guvernamentale date publicitatii duminica.

OMS: Marea Britanie ar trebui sa trimita vaccinuri si altor tari

Dr. David Nabarro, trimis special al OMS pentru Covid-19, a vorbit la Sky News despre o distribuire echitabila a vaccinurilor in lume. El a spus ca este de inteles ca Marea Britanie sa-si asigure cantitati mari de doze de vaccin, dar guvernul ar trebui sa inceapa sa distribuie provizii tarilor in curs de dezvoltare odata ce toti cei vulnerabili au fost vaccinati, scrie The Guardian si News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )