Libnet.ro
UNICEF

13:01

Extradarea lui Radu Mazare: Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele in Madagascar expira luni

Adevărul Adevărul,
Extradarea lui Radu Mazare: Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele in Madagascar expira luni

Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele necesare extradarii lui Radu Mazare din Madagascar expira luni. Ministrul Ana Birchall s-a aflat in sediul institutiei in permanenta pentru a se asigura ca documentele sunt traduse si ca procedura este respectata, au precizat surse din MJ. continuă pe Adevărul

Actele pentru extradarea lui Radu Mazare, la Ministerul Justitiei

Curtea de Apel Bucuresti a dat unda verde pentru extradarea lui Radu Mazare. Documentele se duc la Ministerul de Justitiei, urmand ca de acolo sa se demareze procedura de extradare. Judecatorii au decis.

incep demersurile pentru extradarea lui Radu Mazare

Ministerul Justitiei incepe demersurile pentru extradarea lui Radu Mazare, retinut de autoritatile din Madagascar. Institutia asteapta un raspuns de la judecatorii Curtii de Apel Bucuresti. Acestia.

Ministrul interimar al Justitiei, anunt despre extradarea lui Radu Mazare: cand va fi adus in tara fostul primar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a venit, vineri, cu detalii despre procedura de extradare a lui Radu Mazare. Fostul primar a fost arestat, miercuri, in Madagascar. Procedura de aducere a acestuia in tara se face in regim de urgenta. Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, sustine ca institutia pe care o conduce va trimite, [] .

Consulul onorific din Madagascar: Extradarea lui Radu Mazare se face usor daca Romania actioneaza

Consulul onorific al Madagascarului in Romania, Serge Rameau, a declarat, intr-un interviu pentru Europa Libera, ca extradarea lui Radu Mazare in Romania poate fi rezolvata usor, daca autoritatile de la.

Ana Birchall, ministrul interimar al Justitiei: incepem procedurile pentru extradarea lui Radu Mazare

Procedura de extradare a lui Radu Mazare intra in linie dreapta. Documentele prin care Curtea de Apel a decis sa admita extradarea au ajuns la Ministerul Justitiei, iar de aici urmeaza sa fie trimise.

Ana Birchall anunta ca incep procedurile pentru extradarea lui Radu Mazare: Am decis mobilizarea tuturor resurselor Ministerului Justitiei pentru indeplinirea formalitatilor legale (VIDEO)

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, vineri, ca a primit documentele in baza carora se poate solicita extradarea lui Radu Mazare din Madagascar. Confirm ca astazi, 10 mai 2019,.

Vesti proaste pentru Radu Mazare: anuntul despre extradare facut de consulul onorific din Madagascar

Radu Mazare a fost arestat, miercuri, in Madagascar si va sta in custodia politistilor timp de sase zile. intre timp, de la Bucuresti se fac demersuri pentru a se obtine extradarea lui. Ministrul interimar al Justitiei spunea ca demersurile privind extradarea lui Radu Mazare vor incepe curand, dupa ce toate formalitatile vor fi facute. Aducerea [] .

Pericol urias pentru Radu Mazare in Madagascar. Ciuma si rujeola continua sa faca mii de victime acolo

Ministrul interimar al Justitiei se afla sambata seara in minister pentr a finaliza actele privind extradarea lui Radu Mazare. Situatia lui Radu Mazare in inchisoarea din Madagascar nu e deloc una.

Termenul in care Ministerul Justitiei trebuie sa trimita documentele pentru extradarea lui Mazare expira luni

Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele necesare extradarii lui Radu Mazare din Madagascar expira luni. Ministrul Ana Birchall s-a aflat in sediul institutiei in permanenta pentru a se asigura ca documentele sunt traduse si ca procedura este respectata, au precizat surse din MJ, relateaza Mediafax.

Ministerul Justitiei incepe in regim de urgenta procedura de extradare in cazul lui Radu Mazare, anunta Ana Birchall

Ministerul Justitiei va incepe in regim de urgenta procedurile pentru extradarea fostului primar al Constantei Radu Mazare, retinut de autoritati in Madagascar, a anuntat vineri ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall. Ea a precizat ca din 8 mai Mazare este in arest provizoriu pentru 6 zile, ceea ce inseamna ca Ministerul Justitiei are la dispozitie doar doua zile pentru a trimite in Madagascar documentele care insotesc cererea de extradare, iar volumul de munca este foarte mare, dosarul avand peste 600 de pagini care trebuie traduse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )