Libnet.ro
UNICEF

14:30

Pericol urias pentru Radu Mazare in Madagascar. Ciuma si rujeola continua sa faca mii de victime acolo

Antena3 Antena3,
Pericol urias pentru Radu Mazare in Madagascar. Ciuma si rujeola continua sa faca mii de victime acolo

Ministrul interimar al Justitiei se afla sambata seara in minister pentr a finaliza actele privind extradarea lui Radu Mazare. Situatia lui Radu Mazare in inchisoarea din Madagascar nu e deloc una. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru Radu Mazare: anuntul despre extradare facut de consulul onorific din Madagascar

Radu Mazare a fost arestat, miercuri, in Madagascar si va sta in custodia politistilor timp de sase zile. intre timp, de la Bucuresti se fac demersuri pentru a se obtine extradarea lui. Ministrul interimar al Justitiei spunea ca demersurile privind extradarea lui Radu Mazare vor incepe curand, dupa ce toate formalitatile vor fi facute. Aducerea [] .

Ore decisive pentru Radu Mazare in inchisoare. Peste 600 de pagini trebuie trimise de ministerul Justitiei catre Madagascar

Sunt ore decisive pentru Radu Mazare in inchisoarea din Madagascar. Luni, fostului edil ii expria cele sase zile de arest, iar un judecator din Madagascar trebuie deja sa se pronunte in privinta.

Ana Birchall anunta ca incep procedurile pentru extradarea lui Radu Mazare: Am decis mobilizarea tuturor resurselor Ministerului Justitiei pentru indeplinirea formalitatilor legale (VIDEO)

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, vineri, ca a primit documentele in baza carora se poate solicita extradarea lui Radu Mazare din Madagascar. Confirm ca astazi, 10 mai 2019,.

Imagini inedite cu Radu Mazare in Madagascar: ce cadouri le oferea bastinasilor

Fostul primar al Constantei obisnuia sa mearga des in Madagascar inainte sa fuga definitiv din tara. La intoarcere, el povestea cu amuzament experientele traite.

Ce le-a declarat iubita lui Radu Mazare politistilor din Madagascar. Cu ce se ocupa in exil

Iubita lui Radu Mazare a fost audiata de politistii din Madagascar, care au chemat-o sa dea detalii despre afacerile fostului primar. Ancheta in cazul afacerilor lui Radu Mazare a inceput imediat dupa arestarea lui. El a fost prins de autoritatile din Madagascar si pus in spatele gratiilor pentru o perioada de sase zile. in tot [] .

Iubita lui Radu Mazare, audiata in Madagascar. Motivul pentru care a fost chemata de politisti

Iubita lui Radu Mazare a fost si ea luata la intrebari de autoritatile din Madagascar, dupa ce fostul primar al municipiului Constanta a fost arestat. Iubita lui Radu Mazare, Roxana Mihalache, a fost chemata la o sectie de politie din Madagascar pentru a fi audiata. Ea a fost pusa pe lista suspectilor autoritatilor locale dupa [] .

Cand a depus Radu Mazare cerere de azil politic si care a fost decizia autoritatilor din Madagascar

Radu Mazare a fost prins miercuri, 8 mai, in Madagascar si arestat pentru sase zile. El ceruse, insa, azil politic in aceasta tara. Radu Mazare a fost arestat, miercuri, in Madagascar si se afla in custodia autoritatilor de acolo. Oficialii de la Bucuresti cauta acum sa demareze procedurile necesare pentru aducerea acestuia in tara, el [] .

Radu Mazare, retinut in Madagascar! A fost condamnat in acelasi dosar cu Cristi Borcea

Radu Mazare a fost prins in Madagascar si retinut de autoritatile de acolo. Radu Mazare a fost condamnat in tara in doua dosare. Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a fost retinut de autoritatile din Madagascar, potrivit G4Media. El are o condamnare definitiva la noua ani de inchisoare cu executare si inca una, de aproape [] .

Cum arata Madagascar, locul in care s-a refugiat Radu Mazare! Oamenii cred in vrajitorie si spirite

Madagascar este o tara insulara care pentru multi ar parea o salbaticie periculoasa. Pentru altii insa, este o oportunitate de imbogatire, mai ales daca te duci acolo cu destui bani ca sa schimbi fata acelui loc. Cum a facut Radu Mazare. Adevarul este ca-ti trebuie multa imaginatie si un soi de disperare ca sa vezi [] .

Cat timp va sta in arest Radu Mazare: autoritatile din Madagascar au facut anuntul oficial

Politia Romana a venit cu precizari dupa ce Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a fost retinut in Madagascar. Politia Romana anunta ca fostul edil se afla in custodia autoritatilor din Madagascar si ca a fost arestat pentru sase zile. Capturarea sa a fost posibila gratie colaborarii intre cele doua tari prin Centrul de Cooperare [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )