Libnet.ro
UNICEF

01:05

O fabrica mare din Romania se inchide. Urmeaza disponibilizari masive

Antena3 Antena3,
O fabrica mare din Romania se inchide. Urmeaza disponibilizari masive

Fabrica Zaharul din Oradea se va inchide pentru ca nu este competitiva si profitabila, inregistrand pierderi. Aproape 200 de angajati vor fi disponibilizati etapizat, urmand. continuă pe Antena3

O celebra fabrica de zahar din Romania se inchide. Sute de oameni vor fi concediati

Proprietarii Fabricii de zahar din Oradea pregatesc terenul pentru a gasi un cumparator pentru cei 354. 000 mp de teren pe care se intinde producatorul marcii Diamant. Imediat.

Una dintre cele mai mari fabrici de zahar din Romania se inchide. 215 angajati vor fi concediati

Fabrica de zahar Diamant din Oradea, una dintre cele mai mari din tara, se va inchide din aceasta primavara. Compania germana PfeiferLangen a decis sa renunte la productie din cauza pretului mare al sfeclei de zahar. Negocierile pentru vanzarea fabricii au esuat, iar cei 215 angajati au fost informati ca vor fi disponibilizati.

Un marketplace de produse handmade din Romania isi ia manager din multinationala

Startup-ul Breslo. ro - cel mai mare marketplace de handmade din Romania are un nou manager, Andrei Dumitrascu, care vine dupa o experienta de peste 10 ani in multinationale precum PepsiCo sau Danone.

Mihai Tudose la sosirea la sedinta CEx: Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni / M-am referit la mandatele autoritatilor

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la sosirea la sediul PSD, pentru sedinta CEx al partidului, ca Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele. In ceea ce priveste declaratiile sale de saptamana trecuta, Tudose a declarat ca Imi mentin foarte clar pozitia ca roman. Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni.

Al doilea oras din Romania care ar putea avea METROU. Cand va fi gata proiectul

Un al doilea oras din Romania ar putea avea in viitorul apropiat propria retea de metrou, proiect pentru care municipalitataea a alocat deja o suma insemnata de bani pentru studii de.

Accident socant intr-un hipermarket din Romania

Accident socant intr-un hipermarket din Romania. in urma cu cateva luni, o femeie si copilul sau au trecut printr-o experienta cumplita intr-un magazin Kaufland din Iasi. Sticla.

Site-uri din Romania, sparte de hackeri pentru a mina criptomonede

Mai multe pagini de Internet din Romania au fost infectate cu un virus care le-a permis infractorilor sa se foloseasca de calculatoarele utilizatorilor pentru a genera monede virtuale de tipul Bitcoin, Ethereum si Monero.

MAE: Declaratiile premierului Tudose nu au valente anti-maghiare, ci puncteaza necesitatea respectarii ordinii constitutionale si de drept din Romania

MAE roman a spus, dupa ce ambasadorul roman a fost convocat de ministerul de externe de la Budapesta, ca declaratiile lui Mihai Tudose nu au valente anti-maghiare, ci puncteaza, in primul rand, necesitatea respectarii ordinii constitutionale si de drept din Romania, stat unitar, suveran si indivizibil.

Ai taxele platite la zi catre Biserica? Primesti acatiste bonus. Da, se intampla la o biserica ortodoxa din Romania

Avid dupa banuti, de care nu se mai satura, preotii romani dau dovada de o mare ingeniozitate cand vine vorba de marit veniturile Bisericii. Preotii bisericii Sf. Ioan Botezatorul din.

A fost prins! Unul dintre cei mai cautati interlopi din Romania, extradat din Germania. Ce infractiuni l-au adus pe aceste pe locul 4 in lista Europol (FOTO, VIDEO)

Unul din cei mai cautati infractori romani a fost adus in tara. Mihai Misirelicu a fost prins in Germania si a fost extradat. Acum are de executat 11 ani de inchisoare, fiind condamnat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )