Libnet.ro
UNICEF

08:01

Fabuloasa poveste a Oksanei Susovitina, cea mai batrana gimnasta din lume. Si-a salvat fiul prin gimnastica!

Antena3 Antena3,
Fabuloasa poveste a Oksanei Susovitina, cea mai batrana gimnasta din lume. Si-a salvat fiul prin gimnastica!

Oksana Susovitina a participat, la 41 de ani, pentru a saptea oara la Jocurile Olimpice, acolo unde a reprezentat tara ei natala, Uzbekistan. Susovitina, campioana olimpica in 1992, a mai concurat pentru. continuă pe Antena3

Refuza sa se retraga pentru a putea plati tratamentele fiului bolnav de leucemie. Fabuloasa poveste a Oksanei Susovitina, cea mai batrana gimnasta din lume

Oksana Susovitina a participat, la 41 de ani, pentru a saptea oara la Jocurile Olimpice, acolo unde a reprezentat tara ei natala, Uzbekistan. Susovitina, campioana olimpica in 1992, a mai concurat pentru Uniunea Sovietica, Comunitatea Statelor Independente si Germania.

Cea mai dorita rochie de mireasa

Aceasta este cea mai dorita rochie de mireasa, modelul care a fost salvat si admirat pe Pinterest de milioane de oameni. Iata cum arata vestimentatia-vedeta! .

Unde este cea mai murdara apa de pe litoralul romanesc

Cea mai murdara apa, plina de bacterii, este in Costinesti. La polul opus, cea mai curata este intre Mamaia si Navodari. Apa marii este in anumite zone de pe litoralul romanesc plina.

Iulie 2016, cea mai calda luna inregistrata vreodata

Luna iulie 2016 a fost cea mai calda luna inregistrata vreodata, conform masuratorilor NASA. Aceasta este cea de a 10-a luna consecutiva care bate recordul lunar anterior. Potrivit NASA, temperatura.

Camera video auto Full HD, cea mai buna alegere

Afla cum sa-ti alegi cea mai buna camera video.

Crestere economica de 6%, cea mai mare din Europa. Economia fierbe, dar se va repeta momentul 2008?

Cresterea economica de 6%, anuntata vineri de INS, este cea mai puternica din Europa, dar economistii se tem de o supraincalizire a economiei si avertizeaza Guvernul ca inca se mai poate evita dezastrul unei aterizari dure, asa cum s-a intamplat in.

Unde este cea mai curata apa de pe litoralul romanesc

Cea mai curata apa a marii este in nordul statiunii Mamaia, in timp ce la Costinesti calitatea este satisfacatoare. Asa arata cele mai recente rezultate ale testelor facute periodic de Directia de.

Cea mai puternica rugaciune care face minuni pentru sanatate. Cum si cui trebuie sa te rogi ca sa te vindeci de boli

Rugaciunea este fapta cea mai mare a lumii, caci ea este cauza tuturor bunatatilor din lume, obisnuia sa spuna parintele Cleopa, unul dintre cei mai mari duhovnici ai Romaniei. Sfintii au ajuns sfinti prin rugaciune, iar noi ii putem imita. Fara rugaciune, credinta in puterea divina si optimism, vindecarea nu ar fi posibila.

Seceta pedologica puternica si extrema in Dobrogea, Crisana si in cea mai mare parte a Moldovei

Rezerva de apa din solul agricol prezinta valori scazute si deosebit de scazute in Dobrogea si Crisana, precum si in cea mai mare parte a Moldovei, Munteniei, Olteniei si Transilvaniei, reiese din prognoza agrometeorologica, valabila pentru perioada 13 - 19 august, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza: Seceta pedologica puternica si extrema in Dobrogea, Crisana, in cea mai mare parte a Moldovei, Munteniei, Olteniei si Transilvaniei

Rezerva de apa din solul agricol prezinta valori scazute si deosebit de scazute in Dobrogea, Crisana, in cea mai mare parte a Moldovei, Munteniei, Olteniei si Transilvaniei, dar si izolat in nord-vestul Banatului, arata prognoza agrometrorologica emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), pentru perioada 13-19 august.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )