Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fabulos! Aventura tinerilor din Congo care se pregateau sa devina politisti in anii 70 la Campina

Antena3 Antena3,
Fabulos! Aventura tinerilor din Congo care se pregateau sa devina politisti in anii 70 la Campina

Infiintata in anul 1968, printr-un ordin care transforma Unitatea Militara nr. 0433 Campina in unitate de perfectionare subofiteri militie, Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar de astazi. continuă pe Antena3

Aventura tinerilor din Congo care se pregateau sa devina politisti in anii 70 la Campina. M-am pomenit cu ei cu niste scobitori in cap

Infiintata in anul 1968, printr-un ordin care transforma Unitatea Militara nr. 0433 Campina in unitate de perfectionare subofiteri militie, Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar de astazi a devenit o prezenta constanta in istoria recenta a Romaniei.

Noi detalii despre profesoara de engleza din Alba, care a intretinut relatii intime cu un elev

Noi detalii despre profesoara de engleza din Alba, care a intretinut relatii intime cu un elev. Citeste mai mult pespynews. ro .

VIDEO Studenta din Suedia care a ncercat sa opreasca deportarea unui afgan, mpiedicnd decolarea avionului n care se afla barbatul, amendata pentru ncalcarea legilor privind transportul aerian

Studenta suedeza care a intarziat decolarea unui avion, in luna iulie a anului trecut, pentru a opri deportarea unui afgan a fost amendata cu 3. 000 de coroane, respectiv 285 de euro, relateaza AFP.

Criminalul din Neamt, care si-a impuscat sotia, a fost prins de politisti

Barbatul care sambata seara si-a ucis sotia, dupa ce a impuscat-o in zona inimii cu o arma artizanala, a fost prins de politisti in noaptea de sambata spre duminica. El a fost retinut pentru 24 de.

Rasturnare de situatie in cazul profesoarei din Alba care s-a culcat cu un elev. Dezvaluiri-soc facute de colegele profesoarei

Profesoara acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev de clasa a VIII-a si-a dat demisia din invatamant. Femeia este cercetata, sub control judiciar, pentru act sexual cu un minor. Doamna.

Detalii socante despre profesoara de engleza din Alba, care a intretinut relatii intime cu un elev

La Scoala Gimnaziala din comuna Salistea circulaupoze compromitatoarecuprofesoaradespre care s-a afla ca s-a iubit cu propriul elev, un adolescent in varsta de 14 ani. Profesoara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )