Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rasturnare de situatie in cazul profesoarei din Alba care s-a culcat cu un elev. Dezvaluiri-soc facute de colegele profesoarei

Antena3 Antena3,
 Rasturnare de situatie in cazul profesoarei din Alba care s-a culcat cu un elev. Dezvaluiri-soc facute de colegele profesoarei

Profesoara acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev de clasa a VIII-a si-a dat demisia din invatamant. Femeia este cercetata, sub control judiciar, pentru act sexual cu un minor. Doamna. continuă pe Antena3

Reactia romanilor la cazul profesoarei din Alba retinuta dupa ce s-a culcat cu un elev de 14 ani: Profesoarele mele semanau cu Ana Pauker si Veorica

Cazul profesoarei din Alba retinuta si apoi plasata sub control judiciar dupa ce s-a culcat cu un elev de-al ei, in varsta de 14 ani, a provocat comentarii aprinse in mediul virtual.

Reactia romanilor la cazul profesoarei din Alba retinute dupa ce s-a culcat cu un elev de 14 ani: Profesoarele mele semanau cu Ana Pauker si Veorica

Cazul profesoarei din Alba retinute si apoi plasate sub control judiciar dupa ce s-a culcat cu un elev de-al ei, in varsta de 14 ani, a provocat comentarii aprinse in mediul virtual.

Noi detalii despre profesoara de engleza din Alba, care a intretinut relatii intime cu un elev

Noi detalii despre profesoara de engleza din Alba, care a intretinut relatii intime cu un elev. Citeste mai mult pespynews. ro .

Ea este profesoara din Alba care a facut amor cu un elev de 14 ani

O profesoara de 34 de ani din Alba este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev de 14 ani. Inculpata a fost prezentata apoi Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia unde s-a decis ca.

Detalii socante despre profesoara de engleza din Alba, care a intretinut relatii intime cu un elev

La Scoala Gimnaziala din comuna Salistea circulaupoze compromitatoarecuprofesoaradespre care s-a afla ca s-a iubit cu propriul elev, un adolescent in varsta de 14 ani. Profesoara.

Daune de un milion de euro in cazul tinerei din Ploiesti care a cazut cu tot cu geam dintr-un autobuz

Alina, tanara care a fost operata pe creier dupa ce a cazut cu tot cu geam dintr-un autobuz al serviciului public de transport in comun din Ploiesti, cere daune morale in valoare de un milion de euro. Avocatul.

Situatie revoltatoare intr-o scoala din Alba. O profesoara este acuzata ca a intretinut relatii intime cu un elev de 14 ani

O profesoara in varsta de 34 de ani de la o scoala gimnaziala din Alba este acuzata ca a intretinut, in mai multe randuri, relatii sexuale cu un elev de-al sau, in varsta de 14 ani. Femeia,.

Un tanar din Prahova, care a incercat sa ucida un politist, a fost condamnat la inchisoare

Un tanar din Prahova, care in anul 2017 a incercat sa ucida un politist, a fost condamnat la inchisoare. Acesta a fost acuzat de tentativa de omor, ultraj si conducere fara permis. Ionut Simion, din comun.

Barbatul din Brasov, care si-a ucis sotia si copiii, condamnat la inchisoare pe viata

Barbatul din Brasov, care si-a ucis in luna martie a anului trecut sotia si cei doi copii, a fost condamnat joi la inchisoare pe viata. De asemenea, criminalul trebuie sa plateasca si daune morale de.

Bunicul tanarului din Dambovita care a incendiat un caine a marturisit: Nu putea sa ii dea una cu toporul in cap?

Bunicul tanarului de 14 ani, din Dambovita, care a fost filmat de prietenul sau in timp ce incendia un caine, a facut declaratii socante. Barbatul a marturisit ca si el a omorat un catel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )