Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii despre profesoara de engleza din Alba, care a intretinut relatii intime cu un elev

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre profesoara de engleza din Alba, care a intretinut relatii intime cu un elev

Noi detalii despre profesoara de engleza din Alba, care a intretinut relatii intime cu un elev. Citeste mai mult pespynews. ro . continuă pe Antena3

Detalii socante despre profesoara de engleza din Alba, care a intretinut relatii intime cu un elev

La Scoala Gimnaziala din comuna Salistea circulaupoze compromitatoarecuprofesoaradespre care s-a afla ca s-a iubit cu propriul elev, un adolescent in varsta de 14 ani. Profesoara.

Ea este profesoara din Alba care a facut amor cu un elev de 14 ani

O profesoara de 34 de ani din Alba este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev de 14 ani. Inculpata a fost prezentata apoi Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia unde s-a decis ca.

Noi detalii despre accidentul de la Slobozia. Un preot si sotia lui sunt cele doua victime. Acestia se intorceau din pelerinaj de la Ierusalim

Doua persoane si-au pierdut viata miercuri, dupa ce masina in care se aflau a intrat pe contrasens si s-a ciocnit de un TIR. Accidentul teribil a avut loc pe DN21, la iesirea din localitatea Slobozia.

Rasturnare de situatie in cazul profesoarei din Alba care s-a culcat cu un elev. Dezvaluiri-soc facute de colegele profesoarei

Profesoara acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev de clasa a VIII-a si-a dat demisia din invatamant. Femeia este cercetata, sub control judiciar, pentru act sexual cu un minor. Doamna.

Noi detalii despre falsul medic ginecolog din Ilfov.RalucaBirsana abandonat definitiv scoala in clasa a IX-a

La Spitalul Judetean Ilfov, cu o diploma falsificata si pe baza unui contract de voluntar cu activitate medicala, fara parafa de la DSP si fara nici un aviz de la Colegiul Medicilor, dar protejata de co.

Profesoara de 34 de ani din Alba, retinuta si plasata sub control judiciar dupa ce s-a culcat cu un elev de 14 ani

O profesoara in varsta de 34 de ani din Alba Iulia a fost retinuta de procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia pentru comiterea infractiunii de act sexual cu un minor.

Situatie revoltatoare intr-o scoala din Alba. O profesoara este acuzata ca a intretinut relatii intime cu un elev de 14 ani

O profesoara in varsta de 34 de ani de la o scoala gimnaziala din Alba este acuzata ca a intretinut, in mai multe randuri, relatii sexuale cu un elev de-al sau, in varsta de 14 ani. Femeia,.

Cel mai noi victorii ale lui Dragnea din parlament iti arata puterea liderului PSD

Dragnea a inregistrat o serie de victorii importante in ultimele 24 de ore. Liderul PSD a facut legea in Parlament pe parcursul negocierilor pentru legea bugetului pe 2019. Dupa ce taiase semnificativ din bugetul SRI si SPP, Dragnea s-a prezentat la tribuna Parlamentului pe parcursul zilei de joi cu alte cateva idei crete care s-au [] .

Un tanar din Prahova, care a incercat sa ucida un politist, a fost condamnat la inchisoare

Un tanar din Prahova, care in anul 2017 a incercat sa ucida un politist, a fost condamnat la inchisoare. Acesta a fost acuzat de tentativa de omor, ultraj si conducere fara permis. Ionut Simion, din comun.

Barbatul din Brasov, care si-a ucis sotia si copiii, condamnat la inchisoare pe viata

Barbatul din Brasov, care si-a ucis in luna martie a anului trecut sotia si cei doi copii, a fost condamnat joi la inchisoare pe viata. De asemenea, criminalul trebuie sa plateasca si daune morale de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )