Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cea mai lunga calatorie cu un automobil electric

România Liberă România Liberă,
Cea mai lunga calatorie cu un automobil electric

Un olandez a terminat cea mai lunga calatorie efectuata cu un automobil electric, 101,000km, in Noua. continuă pe România Liberă

A 18-a zi in care sistemul cardului de sanatate nu functioneaza - cea mai grava avarie de la darea in folosinta. CNAS anunta teste finale pentru revenirea la modul de lucru, dar sustine ca nu inseamna ca sistemul nu a functionat

Este a 18-a zi in care sistemul informatic al cardului de sanatate nu functioneaza, iar medicii spun ca ne confruntam cu cea mai grava avarie a sistemului de la darea lui in folosinta. De cealalta parte, CNAS anunta ca la ora actuala se desfasoara testele finale pentru revenirea la modul de lucru uzual, online, al platformei PIAS, dar sustine ca starea de indisponibilitate nu inseamna ca sistemul informatic nu a functionat in aceasta perioada. Premierul Viorica Dancila cere plecarea presedintelui interimar al CNAS, insa Razvan Vulcanescu raspunde ca nu ia in calcul demisia.

Simona Halep a primit cea mai inalta distinctie din partea Patriarhiei Romane: Todeauna multumesc lui Dumnezeu. Sper sa inspir cat mai multi copii (FOTO)

Simona Halep a primit, joi, cea mai inaltadistinctie din partea Patriarhiei Romane. Preafericitul Parinte Patriarh Daniel i-a acordat joi campioanei de la Wimbledon Curcea Patriarhala in cadrul unei.

A intrat in recesiune cea mai mare economie a lumii?

Arbitrul recesiunii din Statele Unite este reputata institutie National Bureau of Economic Research NBER), care ne informeaza, cu o semnificativa intarziere, cat timp s-a aflat cea mai mare economie a lumii intr-o perioada de contractie.

INCALZIREA GLOBALA Temperatura record in cea mai nordica localitate a globului

O noua dovada a incalzirii globale vine din Nordul indepartat. Mercurul termometrelor a urcat duminica la 21 de grade Celsius in Alert, cea mai nordica asezare permanenta din lume, situata la mai putin de 900 de kilometri de Polul Nord, stabilind un record absolut de caldura pentru aceasta statiune meteorologica.

Secretarul executiv al GRECO: Sectia Speciala trebuie desfiintata.Andrea Chis, judecator CSM: Crearea Sectiei Speciale, cea mai grava problema

Gianluca Esposito, secretarul executiv al GRECO, a declarat intr-un interviu pentru publicatia ziare. com ca, in ceea ce priveste Sectia speciala SIIJ), pozitia institutiei este una foarte clara, si anume ca aceasta sectie trebuie sa fie desfiintata. Andrea Chis, judecator si membru CSM, a precizat ca rapoartele arata mai multe probleme recurente ale justitiei, infiintarea SIIJ fiind cea mai grava dintre ele.

El Chapo Guzman, condamnat PE VIATA si mutat in cea mai DURA inchisoare din SUA. Iata cine ii vor fi colegi de penitenciar

El Chapo, cel mai cunoscut traficant de droguri din lume, a fost condamnat la inchisoare pe viata. Cel mai probabil va fi mutat la cea mai sigura inchisoare din SUA. Potrivit Reuters, Joaquin Guzman, baronul.

LUNA IUNIE 2019 Tara noastra a inregistrat cea mai mare inflatie anuala din UE

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Romania a fost si in luna iunie tara cu cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate,.

Ghimbir, lamaie, usturoi si apa. Cea mai buna bautura pe care s-o bei vara

Ghimbir, lamaie, usturoi si apa, o bautura perfecta pentru vara dupa recomandarile medicilor. Bautura, bazata pe ingrediente naturale, mai este numita si elixirul care curata arterele si ficatul. Ghimbir, lamaie, usturoi si apa. Cea mai buna bautura pe care sa o bei vara Combinatia dintre cele trei ingrediente, la care se adauga si apa, este .

Val de caldura arctica. Record absolut de temperatura in cea mai nordica asezare permanenta din lume, aflata la mai putin de 900 de kilometri de Polul Nord

Mercurul termometrelor a urcat duminica la 21 de grade Celsius in Alert, cea mai nordica asezare permanenta din lume, situata la mai putin de 900 de kilometri de Polul Nord, stabilind un record absolut de caldura pentru aceasta statie meteorologica, a precizat marti serviciul meteorologic canadian, scrie Agerpres, citand AFP. Media zilnica pentru luna iulie este de 3,4 grade la Alert, iar media temperaturilor maxime este de 6,1 grade Celsius.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )