Libnet.ro
UNICEF

23:15

Se fac angajari temporare in sistemul medico-militar. Ce posturi sunt disponibile si in ce orase

Playtech Playtech,
Se fac angajari temporare in sistemul medico-militar. Ce posturi sunt disponibile si in ce orase

In contextul suprasolicitarii medicilor, pe fondul crizei provocate de pandemia de coronavirus, Ministerul Apararii Nationale MApN) anunta angajari temporare in sistemul medico-militar. Se cauta medici de diferite specialitati, asistenti medicali si farmacisti, ce vor fi angajati pe o perioada provizorie de sase luni. Angajari temporare in sistemul medico-militar in contextul eforturilor intreprinse de cadrele medicale . continuă pe Playtech

Ministerul Apararii face angajari temporare in sistemul medico-militar

Ministerul Apararii a anuntat luni demararea masurilor pentru suplimentarea numarului de posturi in sistemul medico-militar. Angajarilor se vor face pentru o perioada de sase luni, fiind disponibile functii de medici, asistenti medicali si farmacisti.

CORONAVIRUS |MApN face angajari temporare in sistemul medico-militar

Ministerul Apararii Nationale a demarat masurile necesare pentru suplimentarea numarului de posturi din sistemul medico-militar, in contextul eforturilor intreprinse de autoritatile publice pentru limitarea.

Angajari la Spitalul Militar Constanta. Posturi cautate pentru viitorul spital de campanie destinat pacientilor COVID-19

Armata face angajari temporare in sistemul medicinei militare pentru Spitalul Militar din Constanta. Masura este impusa de starea de urgenta din Romania.

Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?

612 teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in cele 11 centre de testare din tara. in Romania au fost prelucrate pana astazi 11. 223 de teste de identificare a coronavirusului, dintre care 277 in unitati medicale private. Cum unele persoane au facut cate doua teste, numarul efectiv al celor testati ar putea fi mai mic.

Coronavirus: Angajari temporare in spitalele militare

Ministerul Apararii Nationale a inceput suplimentarea numarului de posturi din sistemul medico-militar si face angajari pentru o perioada de sase luni, in contextul pandemiei de coronavirus.

Lucian Bode: Transporturile, Energia si sistemul financiar-bancar sunt linii vitale pentru functionarea economiei. Obligatoriu le vom mentine in functiune (VIDEO)

Guvernul Orban va mentine in functiune obligatoriu sistemul de transport, cel financiar-bancar, precum si sectorul energetic, care sunt linii vitale pentru functionarea economiei, a afirmat ministrul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )