Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce fac CRBL si Oase cu premiul de 30.000 de euro castigat la Asia Express

Adevărul Adevărul,
Ce fac CRBL si Oase cu premiul de 30.000 de euro castigat la Asia Express

Castigatorii celui de-al doilea sezon Asia Express, cantaretul si coregraful CRBL si dansatorul Oase, au dezvaluit in ce vor investi premiul in valoare de 30. 000 de euro. continuă pe Adevărul

CRBL si Oase, primele declaratii dupa ce au castigat Asia Express. Cantaretul a dezvaluit de ce a refuzat sa participe alaturi de sotie VIDEO

Castigatorii celui de-al doilea sezon Asia Express , cantaretul CRBL si dansatorul Oase, au povestit ce a insemnat pentru ei experienta din cadrul show-ului, dupa ce au devenit invingatori si au obtinut premiul in valoare de 30. 000 de euro.

Ce vor face CRBL si Oase cu premiul de 30.000 de euro de la Asia Express

CRBL si Oase au dezvaluit ce au de gand sa faca cu banii pe care i-au incasat dupa ce au castigat concursul Asia Express, de la Antena 1. CRBL si Oase au fost cei care au reusit sa castige cea.

Cine este Oase, alaturi de care CRBL a castigat Asia Express: topul celor mai tari momente cu ei din show VIDEO

CRBL si Oase sunt castigatorii Asia Express Drumul Elefantului, iar daca pe primul este cunoscut publicului larg, prietenul lui a aparut de nicaieri, insa a cucerit telespectatorii, fiind unul dintre cei mai apreciati concurenti din sezonul 2 al reality show-ului de la Antena 1.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )