Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce face, de fapt, Andra la Vocea Romaniei: Decizie de ultima ora la Pro TV

B1 B1,
Ce face, de fapt, Andra la Vocea Romaniei: Decizie de ultima ora la Pro TV

Vineri, in prima seara a emisiunii Vocea Romaniei Junior, sezonul doi, se va isca un conflict intre cele doua artiste din juriu, Andra si Inna. Inna, Andra si Marius Moga au luptat pentru a-i convinge pe. continuă pe B1

Decizie de ultima ora privind varsta de pensionare: Toti romanii sunt afectati

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca femeile trebuie sa aiba dreptul de a alege daca ies la pensie la 63 de ani sau isi continua activitatea pana la 65, la fel ca barbatii. Decizia vine dupa ce .

Cand incepe Vocea Romaniei Junior. Detalii din prima editie a show-ului de la ProTV

Vocea Romaniei Junior revine la ProTV cu cel de-al doilea sezon, prezentat de Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor.

Liviu Plesoianu, mesaj de ultima ora inainte de miting: Aceasta zi va intra in istorie. Romania striga ca nu mai toleram ca noua securitate sa ne tina tara ostatica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a venit cu un mesaj de ultima ora inainte de marele miting PSD. Politicianul sustine ca va transmite un mesaj si televiziunilor internationale care se vor afla in Piata.

Anunt de ultima ora de la Guvern, despre taxele si impozitele ANAF. Unde vor putea fi platite de acum inainte

Anunt de ultima ora facut de Guvern. Taxele si impozitele catre ANAF vor putea fi platite la ghiseele CEC Bank. Anuntul a fost facit de premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei de.

Schimbare radicala a varstei de pensionare in Romania! Anunt de ultima ora al autoritatilor: Cand poti iesi acum la pensie

Pentru a nu se vorbi de o discriminare pe criterii de sex, Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis, marti, ca femeile trebuie sa aiba dreptul sa continue activitatea pana la implinirea varstei.

Ultima ora: Pronuntarea in cazul lui Cristian Boureanu, amanata

Judecatoria Sectorului 1 a amanat pronuntarea in cazul fostului deputat Cristian Boureanu pentru data de 20 iunie, ora 14. Fostul parlamentar este acuzat de ultraj, iar iubita sa, Laura Dinca, de marturie.

Anunt de ultima ora al meteorologilor. Cod galben de furtuna in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, noi avertizari nowcasting cod galben de furtuna, pentru mai multe judete. Potrivit meteorologilor, pana la ora 14. 30, in judetele Sibiu si Alba.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )