Libnet.ro
UNICEF

11:46

Ce va face Liviu Dragnea de Paste. Este o premiera: Am reusit de data asta!

Antena3 Antena3,
Ce va face Liviu Dragnea de Paste. Este o premiera: Am reusit de data asta!

Liviu Dragnea va petrece sarbatorile pascale alaturi de familie De Sarbatori stau cu Irina, cu familia. Am reusit de data asta in toata sarbatoarea Pastelui - acum oricum sunt in post - dar in prima zi. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea este singurul care il mai poate opri pe Liviu Dragnea

Desi n-au fost siguri de majoritatea parlamentara pentru o remaniere guvernamentala, iata ca ieri, odata cu votul pentru Codurile Penale, consensul a reaparut in Parlamentul Romaniei. Exact la fix pentru ca Liviu Dragnea sa mai darame o bucata din si asa fragilul edificiu al justitiei si, implicit, al democratiei.

Liviu Dragnea, despre dublul standard: La Bruxelles mi-au spus ca in Nurofenul din Romania are mai putina substanta activa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca in Romania Nurofenul are o calitate inferioara celui din alte tari. Referindu-se la tema dublului standard al produselor, Dragnea a declarat ca acesta este motivul.

Liviu Dragnea, despre dublul standard: La Bruxelles mi-au spus ca in Nurofenul din Romania este mai putina substanta activa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca in Romania Nurofenul are o calitate inferioara celui din alte tari. Referindu-se la tema dublului standard al produselor, Dragnea a declarat ca acesta este motivul.

Liviu Dragnea confirma. Premierul Dancila nu mai asculta de partid

Declaratiile de ieri ale lui Liviu Dragnea confirma ce stia tot satul: premierul Dancila nu mai asculta ce-i spune Dragnea si PSD. Si inca intr-o problema extrem de importanta, cum este restructurarea guvernului prin parlament, si evitarea presedintelui Iohannis de la decizia privind componenta noului guvern.

LIVETEXT Presedintele PSD, Liviu Dragnea, invitat la Antena 3: Klaus Iohannis s-a miscat repede, i-au trebuit doi ani sa nasca intrebarile astea / Iohannis si slugile lui stau cu capul plecat in fata strainilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este invitat la Antena 3, de la ora 20,00. Emisiunea a inceput.

Gabriela Firea a anuntat ca s-a impacat cu Liviu Dragnea

Gabriela Firea a anuntat ca s-a impacat cu liderul PSD Liviu Dragnea si ca este nevoita sa lase la o parte orgoliile politice pentru a rezolva problemele de la Primaria Capitalei. De asemenea,Gabriela Firea.

Rares Bogdan: Baronii PSD nu mai vor sa auda de Liviu Dragnea, a devenit un paria (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea a ajuns in situatia i.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila a ezitat sa vina in Parlament cu remanierea Guvernului. Probabil s-a gandit ca nu e sigura majoritatea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca premierul Viorica Dancila nu a fost de acord cu varianta restructurarii guvernului pentru ca nu era sigura pe majoritatea din Parlament. in coalitie, la noi.

Liviu Dragnea: Am o singura temere legata de referendum

Liviu Dragnea a afirmat, joi, ca are o singura temere legata de referendum si anume ca romanii s-ar putea incurca in buletinele de vot pentru europarlamentare si pentru referendum. Trebuie sa fim in.

Liviu Dragnea, despre intrebarile de la referendum: Klaus Iohannis s-a gandit ca asa poate sa intre in campania electorala

Presedintele PSD Liviu Dragnea a reactionat joi seara la intrebarile anuntate de seful statului, Klauis Iohannis, pentru referendumul din 26 mai. Liderul social-democrat considera ca aceasta consultare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )