Libnet.ro
UNICEF

12:45

Facebook dezactiveaza modulul de sugestii de etichete pentru utilizatorii din Europa

B1 B1,
Facebook dezactiveaza modulul de sugestii de etichete pentru utilizatorii din Europa

Facebook a dezactivat controversatul modul de sugestii pentru etichete pentru utilizatorii din Europa, o miscare pe care combatantii o vor considera o victorie, scrie Daily Mail. Aceasta functie a site-ului de. continuă pe B1

Hillary Clinton isi asuma responsabilitatea pentru atacul din Libia

Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, si-a facut mea culpa pentru atacul din 11 septembrie, asupra Consulatului SUA din Benghazi, Libia, care s-a soldat cu moartea ambasadorului Christopher Stevens si a altor .

Mai putin bani pentru bancile din Europa emergenta.

Un studiu derulat de agentia de evaluare Fitch in randul a 43 de banci din Europa Centrala si de Est detinute de banci straine arata ca finantarea bancilor mama catre subsidiarele lor din CEE a scazut usor de la debutul crizei financiare globale. Cu toate acestea, agentia considera ca principalul motiv al cresterii modeste a creditului in regiunea CEE a fost legat de oportunitatile limitate pentru imprumuturi atractive in CEE, mai degraba decat constrangerile de finantare. Potrivit .

Centru comun pentru Urgentele din Cluj.

Autoritatile judetene vor construi un centru in care vor fi preluate toate apelurile de urgenta, iar timpul de interventie va fi scurtat chiar si cu doua minute. In urmatoarele 24 de luni, la Cluj ar trebui sa functioneze un Centru Judetean de Conducere si Coordonare a Interventiilor si a Dispeceratului Integrat. Acesta va fi amplasat in cladirea Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta ISU), iar rolul acestuia va fi de colectare a tuturor apelurilor de urgenta si de .

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )