Libnet.ro
UNICEF

19:15

Mai putin bani pentru bancile din Europa emergenta.

România Liberă România Liberă,
Mai putin bani pentru bancile din Europa emergenta.

Un studiu derulat de agentia de evaluare Fitch in randul a 43 de banci din Europa Centrala si de Est detinute de banci straine arata ca finantarea bancilor mama catre subsidiarele lor din CEE a scazut usor de la debutul crizei financiare globale. Cu toate acestea, agentia considera ca principalul motiv al cresterii modeste a creditului in regiunea CEE a fost legat de oportunitatile limitate pentru imprumuturi atractive in CEE, mai degraba decat constrangerile de finantare. Potrivit . continuă pe România Liberă

Ponta: Avem bani de pensii, salarii, indemnizatii

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului, fondurile necesare in acest sens urmand sa fie realocate din alte parti, anunta Mediafax. Anterior, premierul afirmase ca bugetul nu prevede nicio resursa pentru ultimele 45 de zile ale anului.

XTB: mai putin de 4% dintre traderii locali isi realizeaza tranzactiile prin intermediul platformelor mobile

Mai putin de 4% dintre traderii din Romania isi realizeaza tranzactiile prin intermediul platformelor mobile in prezent si este estimata pentru urmatorii ani o crestere similara cu cea a utilizarii internetului pe smartphone-uri. In Romania, sub 10%.

EXCLUSIV |5 Intrebari pentru TARA In noul single vorbesc despre dragostea mai putin perfecta

Va era dor de Tara? Ei bine, avem vesti bune pentru toti fanii artistei si nu numai. Frumoasa interpreta a hitului Missing you produs de de catre cei de la MAAN Studio, responsabili si de Alexandra Stan, se pregateste de lansarea unui nou single, produs de data aceasta de super-producatorul international Delyno. Special pentru voi, [.

Orasul Sibiu s-a clasat pe locul opt in topul celor mai idilice locuri din Europa

Sibiul se afla printre cele mai idilice locuri din Europa. intr-un top al celor de la Forbes, orasul transilvanean se gaseste pe locul opt. in inima Transilvaniei se afla Sibiul, un oras cu doar 160. 000 de.

Sorin Oprescu: Am bani pentru subventie la gigacalorie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat luni seara la emisiunea Sinteza zilei cu Mihai Gadea de la Antena 3, ca sunt bani pentru a subventiona incalzirea si in aceasta iarna. Am bani pentru.

Ponta: Avem bani pentru salarii, pensii, indemnizatii si alte cheltuieli, realocati din alte parti

Victor Ponta a declara ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului,insa fondurile necesare in acest sens urmand sa fie realocate.

Victor Ponta: Avem bani pentru pensii, salarii si indemnizatii

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului. Fondurile necesare in acest.

Victor Ponta: Avem bani pentru pensii, salarii si indemnizatii, care urmeaza sa fie realocati din alte parti

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Iasi, ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului, fondurile necesare in acest.

Studiu: Romania, pe primul loc in topul destinatiilor oportunistice de centre comerciale din Europa

Romania se afla pe primul loc in topul destinatiilor oportunistice din Europa pentru investitorii in centre comerciale, potrivit unui studiu al companiei de consultanta imobiliare Savills, potrivit Mediafax.

EximBank urca cinci pozitii in Top 100 banci din Europa de Sud-Est

EximBank ocupa pozi and tia 38 in Top 100 Banci din Europa de Sud-Est dupa profitul inregistrat anul trecut, conform clasamentului anual realizat de SeeNews in parteneriat cu Euromonitor International anuta banca printr-un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )