Libnet.ro
UNICEF

23:30

Facebook implineste 10 ani de existenta

B1 B1,
Facebook implineste 10 ani de existenta

Reteaua de socializare Facebook implineste, marti, 10 ani de existenta, depasind cu mult asteptarile fondatorilor sai, dar provocand si temeri in privinta viitorului. Cu 1,23 de miliarde de utilizatori. continuă pe B1

Facebook implineste zece ani - Cum a ajus atat de departe si ce ar putea urma

Pe 4 februarie se implinesc 10 ani de la nasterea Facebook, iar reteaua a depasit cu mult asteptarile fondatorilor. Acum are afaceri de peste 7,5 miliarde dolari si numarul celor care o folosesc a trecut de 1,2 miliarde. Drumul a fost lung, iar provocarile de acum sunt legate de mentinerea numarului de utilizatoril si de atragerea tinerilor. Care sunt principalele momente din istoria Facebook si cum vede Mark Zuckerberg urmatorii zece ani puteti citi in articol.

Facebook la 10 ani: cum a aparut cea mai mare retea sociala si cum a devenit Mark Zuckerberg un miliardar al planetei

Internet, sub forma world wide web, in ciuda celor peste 20 de ani ai sai, a avut doar trei mari momente care l-au definit. Primul a fost crearea lumii www, apoi aparitia motoarelor de cautare si ultimul este aparitia retelelor sociale. Acest ultim capitol este dominat, fara indoiala, de Facebook. Iar acum Facebook implineste 10 ani.

Facebook la 10 ani: cum a aparut cea mai mare retea sociala

Internet, sub forma world wide web, in ciuda celor peste 20 de ani ai sai a avut doar trei mari momente care l-au definit. Primul a fost crearea lumii www, apoi aparitia motoarelor de cautare si ultimul este aparitia retelelor sociale. Acest ultim capitol este dominat, fara indoiala, de Facebook. Iar acum Facebook implineste 10 ani.

Ce nu stiai despre cea mai populara retea de socializare. Facebook implineste astazi 10 ani

Facebook implineste astazi 10 ani. in ultima decada, s-a transformat in cea mai folosita retea de socializare, cu 1,2 miliarde de utilizatori in intreaga lume. Cei mai multi se afla in Statele Unite: 147 de.

Mesajul lui Zuckerberg la 10 ani de la fondarea Facebook - Va multumesc ca m-ati lasat sa fac parte din aceasta calatorie

Facebook a implinit astazi 10 ani de cand a fost online prima oara, dupa ce Mark Zuckerberg a lansat-o intr-o camera de camin. Cu aceasta ocazie, fondatorul Facebook a postat un mesaj pe propria retea sociala.

Facebook la 10 ani: Cum s-a schimbat cea mai mare retea si cum a schimbat lumea. Zuckerberg: Noua ne-a pasat mai mult

Facebook implineste astazi 10 ani, un deceniu de cand Mark Zuckerberg a creat un site pe cand era student si care a crescut in cea mai mare retea sociala din lume. Cum s-a schimbat Facebook si cum a schimbat lumea in 10 ani?.

Facebook la 10 ani: Un milion de dolari nu e fascinant, un miliard de dolari este. Lupta pentru cea mai mare retea sociala

In 10 ani, despre Facebook s-au scris carti, sute de articole si s-a facut un film. Niciun astfel de produs nu e perfect, dar poti afla foarte multe despre cum aceasta retea sociala a crescut, cine a impins-o inainte si ce lupte s-au dat intre oamenii care au pus pe picioare afacerea.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )