Libnet.ro
UNICEF

20:46

Facebook a inchis aproximativ 540 milioane de conturi. Care este motivul...

B1 B1,
Facebook a inchis aproximativ 540 milioane de conturi. Care este motivul...

In primele trei luni ale anului, Facebook a inchis aproximativ 540 milioane de conturi false. Practic, aproape un sfert din numarul total al conturilor s-au dovedit a fi false. Totodata, Facebook sustine ca. continuă pe B1

Facebook a inchis aproape 540 milioane de conturi. Ce s-a intamplat

Facebook a inchis aproape 540 milioane de conturi false in primele trei luni ale acestui an. Practic, aproape un sfert din numarul total al conturilor s-au dovedit a fi false. Raportul, primul de acest gen.

Sondaj realizat de Dexonline pe Facebook, dupa una dintre gafele premierului: Orice om i este frica sau Oricarui om i este frica?

Una dintre gafele premierului a devenit motiv de sondaj pe Facebook. Astfel, Dexonline intreaba care este varianta corecta Orice om ii este frica de o plangere penala sau Oricarui om ii este frica de o plangere penala. Reamintim ca premierul Viorica Dancila a declarat luni ca Orice om ii este teama de o plangere penala.

Toader explica de ce l-a ales pe Felix Banila pentru sefia DIICOT:N-au venit dect doi, cel care este nca n functie si cel pe care l-am propus. Alegi din ce ai

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti, la Constanta, ca pentru sefia DIICOT a ales din ce a avut, iar intre motivele pentru care a decis schimbarea fostului sef, Daniel Horodniceanu, au fost cele legate de dosarele cu termene foarte mari si achitarile suspectilor, transmite Mediafax.

CCJ: Posibil ultim termen n dosarul DGASPC Teleorman n care este judecat Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa dezbata marti ultimul termen al procesului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, scrie Agerpres.

UPDATE Posibil ultim termen n dosarul DGASPC Teleorman n care este judecat Liviu Dragnea / Liderul PSD a venit la nalta Curte

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa dezbata marti ultimul termen al procesului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, scrie Agerpres. 17 DNA a raspuns iCCJ privind colaborarea cu SRI in cauza, mentionand ca sprijinul a constat in furnizarea de informatii si suport tehnic. 03 Dragnea a ajuns la inalta Curte in jurul orei 09. 00, fara a face declaratii sau a raspunde la intrebarile jurnalistilor prezenti acolo.

UPDATE Posibil ultim termen n dosarul DGASPC Teleorman n care este judecat Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa dezbata marti ultimul termen al procesului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, scrie Agerpres. UPDATE 12:24 Liviu Dragnea a iesit in curtea instantei, pentru o pauza de tigara. Pledez in continuare nevinovat, a spus el, la intrebarile presei. 09 Procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru Liviu DragneaUPDATE 09. 17 DNA a raspuns iCCJ privind colaborarea cu SRI in cauza, mentionand ca sprijinul a constat in furnizarea de informatii si suport tehnic. 03 Dragnea a ajuns la inalta Curte in jurul orei 09. 00, fara a face declaratii sau a raspunde la intrebarile jurnalistilor prezenti acolo.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )