Libnet.ro
UNICEF

10:15

Facebook a inchis o retea de conturi false din Romania care faceau propaganda pentru Trump

România Liberă România Liberă,
Facebook a inchis o retea de conturi false din Romania care faceau propaganda pentru Trump

Compania Facebook informeaza ca a eliminat recent o retea de aproximativ 120 de conturi false care p. continuă pe România Liberă

Alianta USR-PLUS, prima formatiune politica din Romania care strange semnaturi online

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS au anuntat ca de astazi vor incepe strangerea de semnaturi de sustinere online, printr-un mecanism aprobat de Autoritatea Electorala Permanenta AEP). Decizia de a apela si la aceasta metoda vine in contextul in care numarul de cazuri de COVID-19 este in crestere in Romania.

Retea de conturi pro-Donald Trump administrate din Romania, eliminate de Facebook

Facebook a anuntat joi ca a eliminat recent o mica retea de conturi administrate din Romania care sprijineau campania pentru realegerea lui Donald Trump cu relatari referitoare la sustinerea sa de catre conservatori, afro-americani, crestini si urmaritori ai retelei Qanon, care promoveaza teorii ale conspiratiei, transmite Reuters.

Rodica Popescu Bitanescu a implinit 82 de ani. Nu s-a ferit sa recunoasca ca a fost prima actrita din Romania care a facut topless pe scena

Rodica Popescu Bitanescu a implinit frumoasa varsta de 82 de ani. Celebra actrita are o poveste de viata impresionanta, la fel si o poveste de iubire care i-ar putea inspira pe multi. De-a lungul anilor, aceasta nu s-a ferit sa faca declaratii si mai picante despre viata sa profesionala, a fost prima actrita din Romania care a facut topless pe scena.

Puya, mesaj violent dupa decizia socanta din Romania: Javrelor

Dragos Gradescu, Puya s-a nascut la Timisoara pe 22 iulie 1979. Acesta este interpret de muzica hip-hop respectiv rap). Cu putin timp in urma artistul a postat un mesaj pe pagina personala de Facebook. Ce scrie Puya despre ce se intampla in Romania. Mesajul violent a lui Puya dupa decizia socanta din Romania. in urma cu .

Calificarea oamenilor din Romania, inutila: unde ar trebui sa mearga banii, conform ministrului

Intr-o postare pe Facebook, ministrul Muncii din Romania si-a exprimat dezamagirea legata de inutilitatea cursurilor de formarea profesionala de la noi. in opinia sa, banii ar trebui sa.

Cat costa un kilogram de rosii Corazon, in pietele din Romania. Cu cat se vand tomatele romanesti in tara

Pietele din Romania abunda in produse pe care taranii le cresc in gradinile lor, dar mai vin produse si din import, mai ieftine decat cele romanesti. Un soi de rosii venit de peste hotare, din insorita Spanie, a prins bine de tot in Romania. Rosiile Corazon, adoptate de taranii din Romania, sunt printre cele mai .

Klaus Iohannis, despre clanurile interlope din Romania: E un fenomen pe care il observam cu ingrijorare

In cadrul conferintei de presa sustinute miercuri, la Palatul Cotroceni, Presedintele Romaniei a abordat, printre altele, si problema clanurilor interlope din Romania. E un fenomen pe care il observam cu.

Documentul care dispare definitiv din Romania. Romanii nu mai au nevoie de acest act, incepand de vineri

In urma cu douazeci de ani, printr-o lege ce intra in vigoare in data de 24 august 2000, romanii aveau obligativitatea sa se prezinte la urnele de vot, fie ca vorbim de alegeri generale, prezidentiale sau locale, cu un document numit Carte de alegator. Conform procedurilor legea a avut valabilitate 20 de ani, adica pana .

Salariul de 30.000 pe luna pe care nu-l vrea nimeni - un spital din Romania il ofera. Ce presupune postul

Spitalul din Mioveni, primul spital de stat construit de la zero in ultimii 30 de ani, are o mare problema, regasita in cazul multor spitale din Romania: lipsa medicilor. Si, in mod paradoxal, lipsa de specialisti la ATI este cea mai acuta, in conditiile in care vorbim de un spital aflat intr-un judet in topul imbolnavirilor COVID-19.

RCA 2020. Miliardarii americani pleaca din Romania. Ce s-a intamplat

Watford Insurance, care a intrat acum doi ani pe piata de RCA din Romania, a anuntat ca isi va inceta activitatea incepand cu 1 septembrie 2020 in tara noastra. Potrivit notei trimise de companie, instrumentarea dosarelor de dauna va continua si dupa 31. 2020, potrivit acordului primit de la ASF si cu legislatia din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )