Libnet.ro
UNICEF

13:15

Facebook lanseaza Rooms, optiunea de apeluri video de grup pe Messenger

Hotnews Hotnews,
 Facebook lanseaza Rooms, optiunea de apeluri video de grup pe Messenger

Facebook anunta vineri lansarea Messenger Rooms, apeluri video de grup care permit participantilor sa petreaca timp alaturi de prieteni, familie sau colegi. Apelurile video Messenger Rooms pot fi create prin intermediul Messenger sau Facebook, iar cei care le gazduiesc pot invita pe oricine sa participe, chiar daca nu au un cont de Facebook. in curand, acestea vor permite participarea a pana la 50 de persoane simultan, fara o limita de timp. Facebook a lansat si noi optiuni pentru discutii video si continut transmis live cat mai simplu. continuă pe Hotnews

Facebook va permite apeluri video multiple pe Messenger, concurand cu Zoom si Microsoft Teams - surse

Intr-o vreme in care peste jumatate din populatia globului este in izolare, a crescut enorm popularitatea unor aplicatii precum Zoom si Microsoft Teams, videoconferintele inlocuind discutiile live. Ei bine, si Facebook va lansa posiblitatea de a crea pe Messenger o camera virtuala unde mai multi oameni sa poata discuta simultan, scrie windowslatest. com.

Facebook lanseaza noul Messenger Rooms pentru videoconferinte, care va concura cu Zoom

Facebook anunta lansarea noului Messenger Rooms. Aplicatia va concura Zoom, cunoscuta platformabazata pe cloud ce poate fi folosita pentru conferintevideo, audio, webinarii, inregistrari si.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )