Libnet.ro
UNICEF

00:07

Facebook lanseaza noul Messenger Rooms pentru videoconferinte, care va concura cu Zoom

B1 B1,
Facebook lanseaza noul Messenger Rooms pentru videoconferinte, care va concura cu Zoom

Facebook anunta lansarea noului Messenger Rooms. Aplicatia va concura Zoom, cunoscuta platformabazata pe cloud ce poate fi folosita pentru conferintevideo, audio, webinarii, inregistrari si. continuă pe B1

Facebook incearca sa detroneze Zoom si lanseaza Messenger Rooms

Facebook introduce noul Messenger Rooms, ce poate gazdui grupuri de persoane in cadrul conversatiilo.

Facebook lanseaza Rooms, optiunea de apeluri video de grup pe Messenger

Facebook anunta vineri lansarea Messenger Rooms, apeluri video de grup care permit participantilor sa petreaca timp alaturi de prieteni, familie sau colegi. Apelurile video Messenger Rooms pot fi create prin intermediul Messenger sau Facebook, iar cei care le gazduiesc pot invita pe oricine sa participe, chiar daca nu au un cont de Facebook. in curand, acestea vor permite participarea a pana la 50 de persoane simultan, fara o limita de timp. Facebook a lansat si noi optiuni pentru discutii video si continut transmis live cat mai simplu.

Orban: Pregatim un mecanism de punere la dispozitie a mastilor de protectie pentru persoanele care nu au venituri

Guvernul pregateste un mecanism prin care sa asigure masti de protectie pentru persoanele care nu au venituri, se afla sub pragul saraciei, a declarat, premierul Ludovic Orban.

Bootcamp-ul Changeneers : Startup-urile finaliste isi prezinta ideile juriuluiSesiuni de mentorat si tipstricks pentru ideile care au intrat in finala

Bootcamp-ul Changeneers : Startup-urile finaliste isi prezinta ideile juriuluiSesiuni de mentorat si tipstricks pentru ideile care au intrat in finala. Finalistii de anul acesta vor intra, incepand cu data de 23 aprilie, in sesiunea de Bootcamp care va dura 2 zile si le va oferi atat informatii teoretice cat si interactiune cu membrii juriului, avand astfel ocazia sa isi prezinte ideile juriului, sa puna intrebari si sa isi valideze directiile de dezvoltare.

Ministrul Mediului anunta pedepse inasprite pentru cei care taie si transporta ilegal masa lemnoasa!

Alexe a spus ca doreste inasprirea legilor pentru crimele impotriva padurilor Romaniei si ca poart.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )