Libnet.ro
UNICEF

20:30

Facebook de Rusia a ramas fara fondator din cauza rusilor: serviciul secret voia datele protestatarilor din Euromaidan

Adevărul Adevărul,
Facebook de Rusia a ramas fara fondator din cauza rusilor: serviciul secret voia datele protestatarilor din Euromaidan

Mark Zuckerberg de Rusia, dupa cum a fost supranumit fondatorul celei mai mari retele a Estului, a povestit despre presiunile facute de guvern in timpul protestelor din Kiev. Odata cu dezvaluirile sale, el nu mai este directorul retelei pe care a fondat-o. continuă pe Adevărul

Facebook de Rusia a ramas fara fondator din cauza rusilor: FSB a cerut datele protestatarilor din Ucraina

Mark Zuckerberg de Rusia, dupa cum a fost supranumit fondatorul celei mai mari retele a Estului, a povestit despre presiunile facute de guvern in timpul protestelor din Kiev. Odata cu dezvaluirile sale, el nu mai este directorul retelei pe care a fondat-o.

Rusia ar putea da in judecata SUA din cauza sanctiunilor

Rusia analizeaza posibilitatea de a initia un proces impotriva Statelor Unite la Organizatia Mondiala a Comertului OMC) din cauza sanctiunilor impuse bancilor rusesti.

Rusia ar putea da in judecata SUA la Organizatia Mondiala a Comertului din cauza sanctiunilor

Rusia analizeaza initierea unui proces impotriva Statelor Unite la Organizatia Mondiala a Comertului OMC) din cauza sanctiunilor impuse bancilor rusesti, a declarat ministrul Economiei de la Moscova, Aleksei.

Rusia ar putea da in judecata SUA la Organizatia Mondiala a Comertului din cauza sanctiunilor

Rusia analizeaza initierea unui proces impotriva Statelor Unite la Organizatia Mondiala a Comertului OMC) din cauza sanctiunilor impuse bancilor rusesti. Statele Unite au aplicat sanctiuni mai multor.

Pretul paladiului, la cote maxime din cauza tensiunilor din Ucraina

Pretul paladiului, metal indispensabil in industria auto, a crescut luni la cel mai ridicat nivel dupa 2011, din cauza temerilor ca livrarile din Rusia ar putea fi restrictionate din cauza escaladarii tensiunilor din Ucraina, transmite Bloomberg,.

Taxa pe stalp ar putea sa NU fie aplicata din cauza presiunilor facute de companiile mari

Taxa pe stalp ar putea sa NU fie aplicata din cauza presiunilor facute de companiile mari. Investitorii se plang ca impozitul care se aplica si pe pista betonata, autostrazi sau gaurile din pamant ar fi.

Bucuresti: Un copac a cazut peste o masina, din cauza vantului puternic

Un copac a cazut peste o masina parcata pe o strada din Sectorul 3 al Capitalei, din cauza vantului puternic, in urma incidentului nefiind persoane ranite, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, citat de Mediafax.

Profitul Credit Suisse, redus cu 30% din cauza diviziei de investment banking

Profitul net al Credit Suisse Group AG, a doua mare banca elvetiana, a scazut cu o treime in primul trimestru din acest an, din cauza evolutiei slabe a diviziei de investment banking.

Bank of America, pe pierderi din cauza costurilor cu litigiile

Bank of America Corp. , a doua mare banca din SUA, a inregistrat pierderi in primul trimestru din acest an, din cauza unor cheltuieli cu litigiile, in suma de 6 miliarde dolari.

Pod intre Campina si Banesti, deschis doar traficului pietonal, rupt din cauza ploilor

Un pod care facea legatura intre municipiul Campina si localitatea Banesti, din judetul Prahova, si care era deschis doar traficului pietonal s-a rupt, miercuri, cel mai probabil din cauza ploilor si a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )