Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce sa nu faci niciodata in timpul unei furtuni. Sfaturile care iti pot salva viata

Antena3 Antena3,
 Ce sa nu faci niciodata in timpul unei furtuni. Sfaturile care iti pot salva viata

Ion Benea, directorul Centrului de Supravietuire Urbana, explica ce trebuie sa faci ca sa scapi teafar dintr-o calamitate naturala. Daca esti la volan, redu viteza Daca furtuna va prinde la volan,. continuă pe Antena3

Caras Severin: Un tren a deraiat la Resita, din cauza unei furtuni puternice

Din cauza unei crengi cazute pe linia ferata in urma unei furtuni puternice, un tren de calatori care circula pe ruta Timisoara Nord - Resita Nord a deraiat in zona localitatii Moniom din judetul Caras .

Accident feroviar!Un tren de calatori a deraiat intre Resita si Timisoara, din cauza unei furtuni puternice

Un tren in care se aflau 20 de calatori si care circula pe traseul Timisoara Nord - Resita Nord a deraiat marti dupa-amiaza, dupa ce locomotiva a lovit un copac daramat de furtuna peste calea ferata.

VIDEO Premierul Viorica Dancila i-a uitat numele omologului din Estonia, Jri Ratas, n timpul unei conferinte de presa comune

Premierul Viorica Dancila a uitat numele omologului sau eston, Juri Ratas, in cadrul conferintei de presa comune sustinuta sambata la Constanta, dupa inaugurarea primului zbor dintre Tallinn si Constanta. in momentul in care premierul a vrut sa spuna ca este onorata sa il aiba alaturi de ea pe premierul eston, aceasta i-a uitat numele si se uita in jur asteptand ca cineva din apropiere sa i-l reaminteasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )