Libnet.ro
UNICEF

12:30

Facturi mai mici pentru romani: Cota de TVA pentru canalizare se va reduce

Antena3 Antena3,
Facturi mai mici pentru romani: Cota de TVA pentru canalizare se va reduce

Taxa pe valoarea adaugata TVA) aplicata serviciilor de canalizare se va reduce de la 19% la 9%, incepand din ianuarie 2019, conform unui proiect de act normativ adoptat luni de Senat. Initial, proiectul. continuă pe Antena3

Copiii mai mici de sapte ani ar putea fi scosi de la intretinere

Un grup de senatori PNL a depus o initiativa legislativa potrivit careia copiii cu varste mai mici de 7 ani ar putea fi exclusi de la cheltuielile din intretinere, iar in cazul celor cu varste intre 7 si 14.

Cele mai mici tari ale lumii. Pe primele doua locuri se afla doua state care n-au obtinut recunoasterea internationala

State liliputane, precum Luxemburg sau Liechtenstein, ar putea fi considerate adevarate superputeri fata de cele mai mici tari ale lumii. Sealand, Molossia si Nauru reprezinta mai degraba niste curiozitati, mai ales ca primele doua nici macar n-au obtinut recunoasterea internationala.

Lavanda, o afacere profitabila pentru romani

Afacerile cu lavanda au castigat tot mai mult teren printre romani. Investitia este mica raportata la profitul care poate fi obtinut de pe urma acestor plante, asa ca nu e de mirare ca investitorii s-au.

S-a scumpit forta de munca n Romnia. Firmele platesc tot mai mult pentru IT-isti n 2018

Patronii din Romania sunt nevoiti sa suporte costuri tot mai mari cu angajatii. in primele 3 luni ale anului 2018 costul orar al fortei de munca in forma ajustata dupa numarul zilelor lucratoare) a crescut cu 12,72% fata de aceeasi perioada a anului 2017, potrivit datelor publicate luni de Institutul National de Statistica.

Vesti tot mai SUMBRE pentru soferii cu masini DIESEL! Calvarul e abia la iNCEPUT! Lista neagra a fost PUBLICATA

Din numarul total de vehicule rutiere inmatriculate in circulatie, 75,6% aveau in 2017 o vechime mai mare de 10 ani, iar numarul accidentelor a crescut cu pana la 2% in functie de gravitate), arata un studiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )