Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ce a facut Ludovic Orban dupa ce l-a vazut pe ministrul Tataru la Iasi.

Playtech Playtech,
Ce a facut Ludovic Orban dupa ce l-a vazut pe ministrul Tataru la Iasi.

Exista o vorba romaneasca, dura dar plina de adevar. Nu fa ce face popa, ci ce zice popa!, este vorba din popor care ne caracterizeaza intr-o proportie covarsitoare, de cele mai multe ori. Dar ce te faci atunci cand exact cei care itiimpun sa te conformezi, incalca regulile emise chiar de ei, in cazul de . continuă pe Playtech

LUDOVIC ORBAN: Guvernul este in procedurile legale de intocmire a bugetului de stat

Guvernul nu are obligatia de a prezenta Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat in fata Parlamentului spre dezbatere, intrucat este un an electoral, dar suntem in procedurile legale de intocmire a bugetului de stat si a bugetului asigurarilor de stat, a declarat, astazi, in Parlament, prim-ministrul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Pregatim hotararea de guvern pentru prelungirea starii de alerta

Guvernul pregateste hotararea privind prelungirea starii de alerta si nu doreste sa ia masuri care sa instituie alte restrictii, a declarat, astazi, prim-ministrul Ludovic Orban.

Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta.Ce spune Ludovic Orban despre carantinarea Capitalei si a altor orase mari

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca in prezent nu se pune problema carantinarii Capitalei sau a altor orase, fiind destul de dificil acest lucru.

Ludovic Orban: Actionam in continuare pentru a creste numarul de paturi disponibile din Terapie Intensiva (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat, luni, ca Guvernul este, inca de la inceputul pandemiei de COVID-19, intr-un efort constant de crestere a numarului de paturidin sectiile de Terapie.

Premierul Ludovic Orban se prezinta luni in fata Parlamentului

Prim-ministrul Ludovic Orban este asteptat luni in Parlament la o dezbatere politica cu tema Stadiu.

Ludovic Orban: Primariile pot sa organizeze piete volante pentru a permite desfacerea produselor de catre producatorii agricoli Foarte multe terase, prin tot felul de amenajari, s-au transformat practic in spatii inchise

Prim-ministrul Ludovic Orban a explicat, vineri, ca vor fi suspendate pietele aflate in spatiu inchis, insa primariile pot organiza piete volante, dar pentru producatori, nu pentru cei care nu au muncit.

Ludovic Orban, anunt oficial despre noile restrictii. Amenzi usturatoare pentru cei care nu vor avea declaratia pe proprie raspundere

In contextul in care Romania a ajuns la un record negativ de 9. 714 cazuri de COVID-19, in ultimele 24 de ore, autoritatile s-au mobilizat si au stabilit noi restrictii pentru cetateni. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Astfel, incepand de saptamana viitoare, cetatenii vor avea de respectat noi masuri de .

Ludovic Orban, in Parlament: Credeti ca daca am fi avut bani, n-am fi crescut pensiile cu 40% in an electoral? Ati irosit 7 ani din istoria Romaniei, ati alungat romanii din tara (VIDEO)

Despre ceea ce va face PNL trebuie sa vorbeasca doar PNL, a subliniat premierul Ludovic Orban, luni, in Parlament, cand a facut mai multe precizari cu privire la elaborarea proiectelor privind Legea bugetului de.

Ludovic Orban: Nu sunt inchise terasele. Noi stim foarte bine ca foarte multe asa-zis terase au devenit spatii inchise Ce masuri pregateste Guvernul pentru sprijinirea industriei HoReCa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut, luni, noi precizari cu privire la restrictiile care au intrat in vigoare in Romania, impuse cu scopul de a limita raspandirea noului coronavirus. Referindu-se la situatia.

Scandal la nivel inalt. Alexandru Rafila contrazice tot ce a spus Ludovic Orban

Asa cum era de asteptat, declaratiile facute de Ludovic Orban duminica seara conform carora adolescentii sunt raspandaci de virus nu au ramas fara raspuns. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, il contrazice pe premierul Romaniei. Alexandru Rafila, despre raspandirea coronavirusului printre copii si adolescenti Dupa declaratiile facute de Ludovic Orban legate de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )