Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce au facut romanii din diaspora, imediat dupa ce au votat. Gestul lor a devenit viral

Playtech Playtech,
Ce au facut romanii din diaspora, imediat dupa ce au votat. Gestul lor a devenit viral

A mai ramas foarte putin timp pana cand romanii isi vor putea vota presedintele pentru urmatorii cinci ani. Duminica, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale in tara. Romanii din diaspora pot vota intre 22 si 24 noiembrie. Cetatenii romani vor putea alege intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Sute de mii . continuă pe Playtech

Razboiul pentru Cotroceni este aproape de final. Runda a doua pentru romanii din Diaspora.

Romanii din afara tarii pot vota sambata, la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, intre.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. A doua zi de vot pentru romanii din diaspora: Cifre record la urnele din strainatate

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019 UPDATE: Peste 134. 000 de persoane au votat pana la ora 12:20in Diaspora. Acestora li se adauga peste alte 17. 503care au votat prin corespondenta. UPDATENumarul.

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. CAND si UNDE voteaza romanii din Diaspora in turul II

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Potrivit legii, turul 2 de scrutin de alegeri prezidentiale 2019 din 24 noiembrie are loc in aceleasi sectii de votare si.

Stirile ProTV: Viitor incert pentru romanii din Marea Britanie dupa Brexit. Suntem foarte speriati

Britanicii se afla si ei in plina campanie electorala. in functie de vot, vom afla daca mai ies sau nu din Uniunea Europeana. Peste jumatate de milion de romani care locuiesc in Regatul Unit asteapta cu sufletul la gura rezultatul alegerilor.

Viorica Dancila sustine ca nu i-a numit astia pe romanii din diaspora: Pe mine nu m-ati auzit vreodata folosind acest cuvant, despre oricine as fi vorbit Cum explica sefa PSD episodul controversat

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor de duminica, dezminte, miercuri seara, ca ar fi folosit apelativul astia referitor la romanii din diaspora, dupa ce si-a atras o serie de cr.

DIASPORA VOT SPANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cand si unde voteaza romanii din Spania in turul II

Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul alegerilor.

Alegeri Prezidentiale, turul 2: la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora. Afla orarul complet

Romanii aflati peste hotare trebuie sa stie la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora! Pe data de 24 noiembrie, romanii isi aleg presedintele tarii! Acestea sunt cele mai scumpe alegeri prezidentiale din istorie, deoarece s-a investit mult pentru votul romanilor din diaspora. Acestia pot vota la alegerile prezidentiale din data de 24 .

Carmen Bruma a lesinat, joi seara, la Gala Unica. Ce s-a intamplat imediat dupa asta

Carmen Bruma a lesinat imediat dupa ce a pasit pe covorul rosu. Iubita lui Mircea Badea s-a simtit rau, mai apoi nu s-a mai putut tine pe picoare. Ce s-a intamplat dupa asta? Carmen Bruma a lesinat la Gala Unica Carmen Bruma si-a facut aparitia intr-o rochie ravisanta. Aceasta s-a pozat linistita, iar dupa ce .

Votul din diaspora a inceput, prima sectie deschisa fiind cea din Auckland, Noua Zeelanda.

In acest al doilea tur al alegerilor prezidentiale, romanii din strainatate au din nou trei zile la dispozitie pentru a-si exprima optiunea la urne: vineri, sambata si duminica.

Codrin Stefanescu, despre decizia PSD imediat dupa alegerile prezidentiale: Produc dezastru! Vom monitoriza tot

Codrin Stefanescu a vorbit despre decizia PSD imediat dupa alegerile prezidentiale. Social-democratul sustine ca dupa alegeri, PSD va monitoriza activitatea fiecarui ministru din cabinetul lui Orban. Imediat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )