Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ce a facut Vladimir Draghia la finalul Exatlon l-ar putea costa premiul: Cand se va lua decizia finala... (FOTO)

B1 B1,
Ce a facut Vladimir Draghia la finalul Exatlon l-ar putea costa premiul: Cand se va lua decizia finala... (FOTO)

Exatlon s-a terminat iar concurentii s-au intors acasa. Vladimir Draghia, marele castigator al competitiei, si-a facut un selfie alaturi de fostii sai adversari din echipa Razboincilor, semn ca. continuă pe B1

Vladimir Draghia a ajuns in Romania! Imagini emotionante de la revederea dintre castigatorul Exatlon, iubita lui si fiica celor doi

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon Romania, a ajuns, duminica noapte, pe aeroportul Otopeni, acesta fiind asteptat de iubita lui, Alice, de fetita lor, Zora, dar si de o multime de fani. Probabil ca.

SOC: Vladimir Draghia, de URGENTA la spital! Din pacate, medicii au facut ANUNTUL

Faimosul Vladimir Draghia a castigat marea competitie Exatlon si mult ravnitul trofeu, insa a platit un sacrificiu mare pentru asta, ajungand direct la spital. CLICK AICI - Totul despre casatoria Ginei.

RUPTURA TOTALA intre Catalin Cazacu si Vladimir Draghia! Ce se intampla cu castigatorul EXATLON

Catalin Cazacu a vorbit intr-un interviu despre Exatlon si despre relatia cu Vladimir Draghia, cel care a castigat concursul. E o bucurie enorma pentru noi toti ca a castigat Vladimir Draghia. Pentru.

Reactia lui Vlad Voiculescu dupa ce Vladimir Draghia a anuntat ca va dona premiul castigat la Exatlon organizatiei MagiCamp

Vladimir Draghia 32 de ani) este castigatorul Exatlon si al premiului in valoare de 100. 000 de euro. Actorul a declarat ca banii vor ajunge la MagiCamp, organizatie care ajuta copiii bolnavi de cancer. Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii si fondatorul organizatiei, a comentat gestul actorului.

Ionut JAGUARUL, acuzatii HALUCINANTE la adresa lui Vladimir Draghia: Nu pot sa accept asa ceva...

Ionut Jaguarul Sugacesvchi, suparat ca a pierdut finalaExatlon Romania, il acuza pe Vladimir Draghia si sustine caacesta nu este deloc omul pe care il vedem la televizor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )