Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOC: Vladimir Draghia, de URGENTA la spital! Din pacate, medicii au facut ANUNTUL

B1 B1,
SOC: Vladimir Draghia, de URGENTA la spital! Din pacate, medicii au facut ANUNTUL

Faimosul Vladimir Draghia a castigat marea competitie Exatlon si mult ravnitul trofeu, insa a platit un sacrificiu mare pentru asta, ajungand direct la spital. CLICK AICI - Totul despre casatoria Ginei. continuă pe B1

Din pacate medicii au facut ANUNTUL trist: Ilie Nastase...

Problemele se tin lant de Ilie Nastase, care nu trece prin cea mai fasta perioada a vietii sale. Marele tenismen s-a aflat intr-un moment de cumpana si in aprilie, 2017, cand a fost diagnosticat in Roma.

RUPTURA TOTALA intre Catalin Cazacu si Vladimir Draghia! Ce se intampla cu castigatorul EXATLON

Catalin Cazacu a vorbit intr-un interviu despre Exatlon si despre relatia cu Vladimir Draghia, cel care a castigat concursul. E o bucurie enorma pentru noi toti ca a castigat Vladimir Draghia. Pentru.

Vladimir Draghia a ajuns in Romania! Imagini emotionante de la revederea dintre castigatorul Exatlon, iubita lui si fiica celor doi

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon Romania, a ajuns, duminica noapte, pe aeroportul Otopeni, acesta fiind asteptat de iubita lui, Alice, de fetita lor, Zora, dar si de o multime de fani. Probabil ca.

SOC: Marian Dragulescu are GRAVE PROBLEME de sanatate! Din pacate, S-A DESCOPERIT ca are ...

Gimnastul Marian Dragulescu are probleme serioase de sanatate. Campionul olimpic nu poate participa la Cupa Mondiala din Croatia, dupa ce medicii au descoperit ca are probleme la inima. CLICK AICI - Pica.

Veste TRISTA pentru toti romanii: Din pacate este vorba de indragitul artist...

Violonistul David Garett a anuntat amanarea concertelor la Bucuresti, din cauza unor probleme de sanatate. Artistul urma sa sustina doua concerte la Bucuresti pe 8 si 9 iunie, insa au fost reprogramate.

Din pacate, OANA LIS a facut anuntul trist: VIOREL LIS...

Momente grele pentru Oana Lis, dupa ce Viorel Lis a facut un accident vascular cerebral. Oana s-a aflat in permanenta alaturi de sotul ei, ajuns la Spitalul Universitar din Capitala. La inceputul.

Din pacate, o noua veste trista ZGUDUIE muzica populara romaneasca! Dupa decesul IONELEI PRODAN, acum a MURIT si indragita artista...

Ileana Constantinescu s-a stins din viata. indragita artista de muzica populara trebuia sa isi serbeze ziua de nastere peste cateva zile, mai precis pe 30 mai, cand implinea 89 de ani. Cantareata a.

Un anunt NEASTEPTAT vine de la varful politicii romanesti: PLEC TRISTA de fiecare data. Din pacate...

Corina Cretu, comisar european pentru politica regionala, a declarat ca de fiecare data cand trebuie sa plece din tara este trista, deoarece constata ca societatea romaneasca este tot mai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )