Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fake news la Antena 3. Imagini vechi cu muncitori romani in Germania, difuzate drept actuale: imprastie manipulare si minciuna. Reactia postului

Adevărul Adevărul,
Fake news la Antena 3. Imagini vechi cu muncitori romani in Germania, difuzate drept actuale: imprastie manipulare si minciuna. Reactia postului

Antena 3 a distribuit un fake news despre romanii angajati in Germania in plina pandemie si fara sa respecte distantarea sociala, arata ziaristii. com. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS. Zborurile din Iasi care duc muncitori romani in Germania au primit aviz de la Ministerul Transporturilor (VIDEO)

Zborurile de pe Aeroportul Iasi care duc muncitori romani in Germania au primit aviz din partea Ministerului Transporturilor, asa cum a cerut premierul Ludovic Orban pe timpul restrictiilor impuse de pandemia de.

Fake news cu romani inghesuindu-se la cules de ceapa in Germania. Prefectura Maramures: Oamenii care s-au recunoscut in imagini spun ca sunt vechi de 5 - 6 ani. Ei sunt acum acasa (FOTO)

Un fake news a inceput sa se raspandeasca in spatiul public, in contextul epidemiei de coronavirus. Saptamana aceasta, imagini cu romani inghesuiti pe aeroporturi pentru a pleca la munca in Germania au st.

Ion Chicu, despre sustinerea financiara pe care ar fi solicitat-o statului Mitropolia Moldovei: Fake news, in rusa se spune

Premierul Ion Chicu a afirmat ca informatia aparuta in mass-media precum ca Mitropolia Moldovei ar fi solicitat statului sustinere financiara, in contextul crizei provocate de COVID-19, este una falsa. Prim-ministrul a comis si o gafa cand a oferit explicatiile respective. in incercarea de a spune ca stirea e un fals, el a folosit termenul din engleza fake news, insa pe care l-a prezentat ca provenind din vocabularul rus.

Site web blocat pentru fake news: Black Topics lega aparitia coronaviruslui de tehnologia 5 G

Grupul de Comunicare Strategica a solicitat ANCOM blocarea imediata a accesului la site-ul https:blacktopics. wordpress. com, deoarece, prin intermediul unor articole publicate pe acest site, sunt puse la dispozitia publicului informatii false si alarmiste cu privire la COVID-19. inca un site web blocat pentru fake news: Cohortaurbana. ro promova ideea ca virusul Covid-19 ar fi fost creat in laborator pentru a fi folosit ca arma biologica.

Mediastandard.ro: Un nou fake news circula pe Facebook: substantele de dezinfectare a strazilor omoara porumbeii

De cand criza epidemiologica a obligat autoritatile romane sa ia masuri drastice, precum impunerea unor restrictii, administratiile locale au intensificat si ele actiunile de igienizare a zonelor publice. insa, odata cu accelerarea dezinfectiei strazilor, au inceput sa circule si multe fake news-uri pe aceasta tema.

CORONAVIRUS. Cursele cu muncitori romani ce urmau sa plece de la Iasi spre Germania, suspendate. Directorul aeroportului, Catalin Bulgariu: Firmele organizatoare au gresit flagrant si au pus oamenii intr-o situatie foarte dificila (VIDEO)

Situatia de pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj se repeta, vineri, la Iasi. Directorul aeroportului a solicitat ajutorul jandarmilor in cazul celor doua zboruri charter care pleaca azi spre Germania. Totul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )