Libnet.ro
UNICEF

01:05

Falsul chirurg a fost dus la Sectia 4 de Politie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Falsul chirurg a fost dus la Sectia 4 de Politie

Falsul chirurg Matteo Politi, care potrivit Libertatea a operat in mai multe clinici private din Romania, a fost dus, miercuri seara, la Sectia 4 de Politie din Capitala, dupa ce a fost prins la Vama Curtici. continuă pe Ziarul Bursa

Falsul chirurg a fost dus la Sectia 4 de Politie

ACTUALIZARE - Politia, despre falsul chirurg: A fost condamnat in Italia pentru fapte asemanatoare. Nu figureaza in Tabloul medicilor din Italia Falsul chirurg Matteo Politi, care potrivit Libertatea a operat in mai multe clinici private din Romania, a fost dus, miercuri seara, la Sectia 4 de Politie din Capitala, dupa ce a fost prins la Vama Curtici.

Falsul medic italian a fost adus in Bucuresti: Matteo Politi este audiat la Sectia 4 de Politie privind exercitatea fara drept a unei profesii (VIDEO)

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost adus miercuri seara in Bucuresti dupa ce a fost prins la Punctului de Trecere a.

VIDEO Falsul chirurg care a mutilat mai multe femei in salile de operatii din Romania a fost adus la Bucuresti

Parcagiul italian care a reusitsa patrunda in mai multe sali de operatii din spitale celebre din Capitala, fiind acuzat de plasticieni celebri ca a mutilat mai multe femei, a fost adus la Bucuresti. Matteo Politi, care practica ilegal chirurgia sub numele deMatthew Mode, se afla la Sectia 4 Politie, unde este audiat.

Falsul medic italian a fost RETINUT pentru inselaciune: Avocatul acestuia sustine ca are diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei (VIDEO)

UPDATE:Falsul medic Matteo Politi a fost retinut dupa audierile de la Sectia 4 de Politiei pentru infractiunea de inselaciune. Avocatul acestuia sustine insa ca acesta are diploma de studii in.

Primele imagini cu falsul chirurg, dupa ce a fost adus la audieri. Explicatiile Politiei

Falsul chirurg Matteo Politi a fost adus la audieri. Barbatul, cetatean italian, a fost dus de politisti la Sectia 4 si nu a facut declaratii jurnalistilor. Totodata, politistii au adus bagajele pe care b.

FOTO Cum arata sanii unei paciente care sustine ca a fost mutilata de falsul chirurg italian Matteo Politi

Doctorul Radu Ionescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul de Chirurgie Plastica si Ortopedie Medlife a aratat pe contul sau de Instragram un filmulet in care prezinta cazul socant al unei foste paciente a falsului chirurg italian, Matteo Politi, care a ajuns sa aiba probleme de sanatate dupa o operatie la sani.

Chirurg bucurestean, despre Matteo Politi: L-am vazut de mai multe ori n sala de operatie. Era o catastrofa

Un chirurg estetician din Bucuresti, Victor Schwartz, sustine ca l-a vazut de mai multe ori in sala de operatie pe falsul chirurg italian si ca acesta, pe langa faptul ca nu avea studii, nici macar nu se spala pe maini inainte de interventii, nu dezinfecta si nu folosea manusi.

Falsul chirurg italian a fost retinut pentru 24 de ore

Falsul chirurg italian Matteo Politi a fost retinut miercuri seara, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat de catre politistii Sectiei 4 din Capitala, anunta Mediafax. Acesta este suspect pentru inselaciune si e vizat de ancheta in rem privind exercitarea fara drept a unei profesii.

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal. A inselat 2 medici cu 11.000 de euro

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal in Romania, care a fost deschis dupa ce a convins doi medici sa-i plateasca 11. 000 de euro garantie pentru inchirierea unui spatiu intr-o clinica privata.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Matteo Politi a devenit MEDIC din MILA Directiei de Sanatate Publica. Poate era un talent nativ

Cazul falsului chirurg italian care opera la mai multe clinici din Bucuresti ia o directie halucinanta. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca Matteo Politi, alias Matthew Mode, a primit parafa de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2678 seconds )